adunnnia90
Fanka BB :)
[emoji110][emoji110]Ja dziś 3 weryfikejszyn - krew oddana - zobaczymy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji110][emoji110]Ja dziś 3 weryfikejszyn - krew oddana - zobaczymy...
Smieszne bo mi sie wydaje ze do wujka (szwagra) bardziej podobnaAsiu jak cuuudownie!!!!Śliczna mała -po Mamusi Tak strasznie się cieszę!!!!! To teraz leżysz i pachniesz!!!! I (po) staraj się juz tak nie stresować!Kocham
Kurde co sie dzieje z ta tarczyca u ciebie :/ moze by skonsultowac z innym lekarzem? Jest tez jakas dieta na tarczyce, tzn bardziej chodzi o to co jesc a czego unikac, moze poczytaj.HORMONY Hormon tyreotropowy - TSH TSH < 0,005 uU/ml 0,27 - 4,2 Trójjodotyronina wolna - fT3 fT3 2,15 pg/ml 2,6 - 5,1 Tyroksyna wolna - fT4 fT4 0,83 ng/dl
ja już nie mam sił -3 tyg ponad biorę thyrozol 20mg- przez pierwsze dwa tyg. 2x teraz 1x dziennie...a wyniki prócz ft4 takie same....z takimi wynikami mogę zapomnieć o transferze........napisałam do mojej pani doc-ale szczerze mam doła... no i nie wiem czy robić teraz tą krzywą przy takiej tarczycy- podobno się wiąże doradżcie mądre głowy.
Smieszne bo mi sie wydaje ze do wujka (szwagra) bardziej podobna
Kurde co sie dzieje z ta tarczyca u ciebie :/ moze by skonsultowac z innym lekarzem? Jest tez jakas dieta na tarczyce, tzn bardziej chodzi o to co jesc a czego unikac, moze poczytaj.
A o ktorej leki bierzesz? Najlepiej ponoc niedzy 4 a 6 nad ranem i co najmniej pol godz przed jedzeniem, wtedy najlepiej dzialaja.
Cześć Dziewczyny,
W przyszłym tygodniu mam mieć transfer i zastanawiam się czy Przetransferować jeden czy dwa mrozaczki.
W sobotę jadę na wizytę kontrolną usg i krew bo bo na ostatniej wykazało mały przyrost endometrium i słabe wchłanianie estrofemu. zwiększyła dawkę na 3x1 doustnie. Mam nadzieję, że będzie ok.
Co myślicie o podaniu dwóch zarodków?
No to u nas tak samo. Rok nie chorowali, a po roku jakąś tragedia. Teraz od niedzieli obydwoje na antybiotyku... I oczywiście do tyłu że szczepieniem jesteśmy. A Ty jak się czujesz? Ja też już czekam z utęsknieniem na ciepelko i słoneczko.
Mam wyniki 10dpt Blastki
Beta HCG- 199 mlU/ml
Estradiol - 2518 pg/ml
Progesteron - 230.60 ng/ml
Proszę rośnij zdrowo!
Estradiol troszkę spadł czy to może o czymś świadczyć? ?