reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tylko się nie stresuj! Ja mam Hashi, niedoczynność i IO. Brałam eutyrox 137. Ja zbadalam TSH w piątek A transfer miał być w sobotę. Nie było czasu na jego obniżenie dlatego transfer odwołany. Teraz 15tc ,eutyrox 150. Jest dobrze ale cały czas pod kontrolą. Trzymam kciuki!
Dzieki Słońce za dobre słowo.
Jutro punkcja więc jeśli beda jajeczka to napewno endorfinki zwalczą stres,oby bo kolejna dawka takich emocji to zawał murowany!;)

Moj lekarz chce zbic moje Tsh do niedz do transferu,ale nie wiem jak to bedzie skoro od jutra znow wchodzi metypred. Dzis Tsh spadło do 7.2

Szczerze to jestem przerażona całą tą sytuacją, tą tarczycą i tym co dalej się będzie z nią działo. Moje hashimoto zaczynalo się od euthyrox 50,teraz jest 125 i od niedz 225
Ten narząd juz chyba jest u mnie całkowicie popsuty :(
Nie martw się, nie jest całkowicie zepsuty, tylko to taki narząd, ktory jest bardzo wrażliwy na wszelkie zmiany w organizmie, szybko i gwałtownie reaguje i potrafi wariować. Na pewno uda się to opanować, głowa do góry.

Nie martw się, nie jest całkowicie zepsuty, tylko to taki narząd, ktory jest bardzo wrażliwy na wszelkie zmiany w organizmie, szybko i gwałtownie reaguje i potrafi wariować. Na pewno uda się to opanować, głowa do góry.
Dzieki kochana...ciagle sie zastanawiam jak mogłam ostatnich ciągłych zmian nastroju nie połączyć z tarczycą...zwlaszcza po tym jak zrobilam mężowi awanturę ze kupil plyn do mycia fug i mi nie powiedział o tym...

reklama
Do góry