E
Estta
Gość
Sliwki suszonePrzyszłe Mamy, ratunku, jak radzicie sobie z zaparciami? nie wiem jak można sobie pomóc żeby nie zaszkodzić fasolkom.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliwki suszonePrzyszłe Mamy, ratunku, jak radzicie sobie z zaparciami? nie wiem jak można sobie pomóc żeby nie zaszkodzić fasolkom.
Mamy jeszcze jedna próbę tylko znów pewnie bede musiała 3 cykle odczekać chodz mam nadzieję że to będzie ostatnia próba i zakończy sie wyyyysoka beta [emoji110][emoji120]nie wiem czy nie zrobic dodatkowych badań dla czego sa puste pęcherzyki ..? Czy tylko wpływ ma amh czy jeszcze cosJa mam polowe Twojego i stymulacja wstrzymana
Pojawił się jeden pęcherzyk 14 mm po 3 dniach miał 20 mm i mamy próbować naturalnie a jak nic nie wyjdzie w następnym cyklu kolejna stymulacja
Kochana a gdzie ty sie leczysz i czym bylas stymulowana? Jakie dawki lekow?Mamy jeszcze jedna próbę tylko znów pewnie bede musiała 3 cykle odczekać chodz mam nadzieję że to będzie ostatnia próba i zakończy sie wyyyysoka beta [emoji110][emoji120]nie wiem czy nie zrobic dodatkowych badań dla czego sa puste pęcherzyki ..? Czy tylko wpływ ma amh czy jeszcze cos
Ja przed criotransferem miałam TSH 12! Po odstawieniu leków po 5 dniach spadło do 1,5. Transfer odwołany. 3 miesiące dieta i glucophage ( mam IO) i pomimo leków TSH było idealne i transfer udany! Moja Endo powiedziała że to leki i stres spowodowały skok TSH.Dziewczyny potrzebuje waszej porady.
W listopadzie przed transferem TSH mialam 1.3,a wczoraj 8. Lekarz twierdzi ze to nie od obecnej stymulacji. Suplementuje chlorelle,complex B,q10,witD wątpię czy ktorys z tych suplementow zaburzył prace tarczycy a moze jednak?
Czy to raczej accofil lub metyphred16mg z listopada zostawil takie pozostałości?
Dzis powtorzylam Tsh,ft3,ft4.
Dziewczyny z Krakowa:Czy na szybko dostane sie gdzies jutro do endokrynologa,ktory ma usg w gabinecie?
A lecze sie w Provicie szpital Angelius w KatowicachKochana a gdzie ty sie leczysz i czym bylas stymulowana? Jakie dawki lekow?
Kochana nie wiem czy juz pytalam czy nie co mialas przepisane na IO bralas cos bo ja mam metformax ale glowa mnie chyba po nim boli.Ja przed criotransferem miałam TSH 12! Po odstawieniu leków po 5 dniach spadło do 1,5. Transfer odwołany. 3 miesiące dieta i glucophage ( mam IO) i pomimo leków TSH było idealne i transfer udany! Moja Endo powiedziała że to leki i stres spowodowały skok TSH.
Kurczę u mnie na krótkim protokole na menopurze (to to samo co mensinorm) też były prawie wszystkie puste, a rosło ich naprawdę duuużo (z amh u mnie ok). Udało się pobrać tylko 3 komórki, z czego jedna od razu odpadła, pozostałe niby się zapłodniły ale zarodki padły. Ja znowu dobrze reaguję na długi protokół i mieszankę menopur+gonal albo mensinorm+ovaleap.Teraz miałam Mensinorom225
cetrotide 0.25
a wcześniej był przy dlugim. Protokole gonal gonapeptyll Daily i mensimor
Ja brałam glucophage 3 razy 500. Czułam się świetnie,wyniki badań lepsze i schudłam 8 kg.Kochana nie wiem czy juz pytalam czy nie co mialas przepisane na IO bralas cos bo ja mam metformax ale glowa mnie chyba po nim boli.
Ja brałam glucophage 3 razy 500. Czułam się świetnie,wyniki badań lepsze i schudłam 8 kg.Kochana nie wiem czy juz pytalam czy nie co mialas przepisane na IO bralas cos bo ja mam metformax ale glowa mnie chyba po nim boli.