reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A jak uważacie jak to jest ze mna przy naturalnym cyklu nie będę miała komórki ?cały czas mam puste pęcherzyki? Czy na naturalne zajście w ciążę nie mam szans?

reklama
A życie swoje....trzymajcie dziewczynki kciuki o 18 odeszły mi wody, leżę na kopernika i czekam na cc. Buziaczki odezwę się.
a miałam cię wywoływać do odpowiedzi jak po wizycie!!
Kciukaski za malusią Margitkę, niech wszystko będzie pięknie!!!
Margit, zawsze to o tydzień mniej stresu :D

Dziewczyny dawno mnie nie było. Jestem po transferze, wczoraj 5dpt blastki gorączka pochodząca pod 38,7, zbilam trochę paracetamolem, dziś już miałam 37,7 więc niżej, nic nie brałam już dzisiaj tylko sok malinowy i herbata z miodem i cytryna. Mąż mnie chyhba zaraził :( mogło zaszkodzić kropkowi? Wczoraj strasznie bolały mnie ledzwie, dIiaaj doszło klucie jajników... Nie wiem co myśleć...

Dziewczyny mam do oddania Puregon 300 jm razem z penem. Ważnośc do 06.2019. Szkoda mi bedzie go wyrzucać a może któraś z Was skorzysta. Zapraszam na priv jeżeli któraś z Was jest chętna.

reklama
Do góry