nadzieja xxx
Fanka BB :)
A jak uważacie jak to jest ze mna przy naturalnym cyklu nie będę miała komórki ?cały czas mam puste pęcherzyki? Czy na naturalne zajście w ciążę nie mam szans?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciukiza Ciebie i dzieciątkoA życie swoje....trzymajcie dziewczynki kciuki o 18 odeszły mi wody, leżę na kopernika i czekam na cc. Buziaczki odezwę się.
A życie swoje....trzymajcie dziewczynki kciuki o 18 odeszły mi wody, leżę na kopernika i czekam na cc. Buziaczki odezwę się.
a miałam cię wywoływać do odpowiedzi jak po wizycie!!A życie swoje....trzymajcie dziewczynki kciuki o 18 odeszły mi wody, leżę na kopernika i czekam na cc. Buziaczki odezwę się.
A jak uważacie jak to jest ze mna przy naturalnym cyklu nie będę miała komórki ?cały czas mam puste pęcherzyki? Czy na naturalne zajście w ciążę nie mam szans?
A życie swoje....trzymajcie dziewczynki kciuki o 18 odeszły mi wody, leżę na kopernika i czekam na cc. Buziaczki odezwę się.
Trzymam kciukiA życie swoje....trzymajcie dziewczynki kciuki o 18 odeszły mi wody, leżę na kopernika i czekam na cc. Buziaczki odezwę się.