reklama
ilmenau
Fanka BB :)
@ilmenau Ja mialam metypred 16mg wiec tobpewnie po tym. Jak Ci beta wyszla pozytywna to przez caly czas brania encortonu mialas podwyższony euthyrox?
Ja biorę od wczoraj Euthyrox 125 i Letrox 100
Ja brałam jeszcze wcześniej euthyrox, bo mam hashimoto, ale brałam dawkę 25. Jak zaczęłam brać steryd to musiałam zwiększyć dawkę euthyroxu do 75 a po odstawieniu sterydu udało mi zejść tylko do 62.5, natomiast moja endokrynolog mówiła mi, że po porodzie pewnie wrócę do dawki 25. Ona mi mówiła, że sterydy często powodują konieczność brania leków na tarczyce i w zależności jak długo się bierze steryd to euthorox trzeba brać nawet przez cały pierwszy trymestr. U mnie jest konieczność przez całą ciążę, bo ja i tak bez sterydu musiałabym go brać.
nadzieja xxx
Dziękuję za [emoji110][emoji110][emoji110]Bede dzwonić jutro dopiero co z moją komoreczka oby sie zapłodniła i była ta szczęśliwa [emoji4]Moze i nie powala, ale na te 2-3 komorki by wystarczylo.Trzeba[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️zaciskac zeby ta jedna ladnie sie zaplodnila.
Ciężka noc przede mną
Kochana bedzie dobrze tego sie trzymajmy !!!Dziękuję za [emoji110][emoji110][emoji110]Bede dzwonić jutro dopiero co z moją komoreczka oby sie zapłodniła i była ta szczęśliwa [emoji4]
Ciężka noc przede mną
annemarie
Dziękuję za [emoji110][emoji110][emoji110]Bede dzwonić jutro dopiero co z moją komoreczka oby sie zapłodniła i była ta szczęśliwa [emoji4]
Ciężka noc przede mną
Jedna , ale na medal[emoji471][emoji471][emoji471]
Agnieszka84ś
Zaciekawiona BB
Kobietko jakie badania zrobić na pierwszą wizytę planuję wykonać AMH FSH TSH GKUKOZE I INSULINĘ czy coś jeszcze zrobić? Kariotyp mam z poprzednich starań i mega gruba dokumentację.
Vinszka
Niestety do trzech tygodni.A brałas encorton? Bo mi po encortonie też skoczyło TSH i musiałam zwiekszyc dawkę eythyroxu, zeby to zbić.
Mocne kciuki za tą jedną jedyną komóreczkę!!! Oby to było złote jajko!
A kiedy bedziesz miec wyniki? Trzymam kciuki, zeby transfer był w marcu
Biedroneczka83
Dziękuję za [emoji110][emoji110][emoji110]Bede dzwonić jutro dopiero co z moją komoreczka oby sie zapłodniła i była ta szczęśliwa [emoji4]
Ciężka noc przede mną
Trzymam kciuki!!!!
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
sssurykatka
Nie wiem jakie jeszcze i z kiedy masz badania, ale pasowałoby mieć jeszcze fT3 i fT4 z tarczycowych, przeciwciała antyTPO i antyTG (chyba, że już były robione), prolaktynę. Dobrze byłoby też mieć cytologię i usg piersi z ostatniegoKobietko jakie badania zrobić na pierwszą wizytę planuję wykonać AMH FSH TSH GKUKOZE I INSULINĘ czy coś jeszcze zrobić? Kariotyp mam z poprzednich starań i mega gruba dokumentację.
roku. No i przeciwciała różyczki IgG, ale to wystarczy raz, a pewnie już miałaś. Później jeszcze każą pewnie zrobić wirusy przed procedurą ale to ma ważność pół roku więc im później tym lepiej.
reklama
Marzycielka7
AMH 0.8
Ja mam polowe Twojego i stymulacja wstrzymana
Pojawił się jeden pęcherzyk 14 mm po 3 dniach miał 20 mm i mamy próbować naturalnie a jak nic nie wyjdzie w następnym cyklu kolejna stymulacja
Podziel się: