Niestety dopiero 21 lutego. I jak tu wytrzymać tyle czasuPrzy takich betach to serduszko juz bankowo bedzie. Kiedy wizyta?
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Ojeju jeju!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]A my po wizycie. Dzieciorki wg usg 10+6 i 10+1, a wg om przeciez dopiero 9+5, takze tego...
No i plamimy od kilku dni nie wiedziec skad, bo na usg czysto, szyjka ponoc ok. To tak, zeby nudno nie bylo :/
Jak ja uwielbiam te widoki z USG! Doczekalaś się mamuśka [emoji8]
ilmenau
A my po wizycie. Dzieciorki wg usg 10+6 i 10+1, a wg om przeciez dopiero 9+5, takze tego...
No i plamimy od kilku dni nie wiedziec skad, bo na usg czysto, szyjka ponoc ok. To tak, zeby nudno nie bylo :/
Niech Maluszki dalej tak pięknie rosną
Już zaczynasz wierzyć, że się udało?
NataliaNNN
A ile miałaś zarodków podanych i ilu dniowych? Beta cudna!Dziękuję
NataliaNNN
U mnie 5dpt beta była 1,2 a 7dpt 139 która to u Ciebie dobra?Już się nie łudzę, ale i tak mnie zastanawia dlaczego jest napisane < 1,2 A w legendzie jest od <5 brak ciąży.
Skoro nie jest się w ciąży, to nie powinni mieszać w głowie tylko wpisać <5
wtedy żadna kobieta nie miałaby wątpliwości. Może ja jakaś nie normalna jestem, ale to mu się wydaje logiczniejsze niż podawanie wyniku którego nie ma w legendzie. A jak już to powinni wpisać Od 1-5 brak Ciąży.
Justyska13
Yuppiiiiii slicznosci ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥A my po wizycie. Dzieciorki wg usg 10+6 i 10+1, a wg om przeciez dopiero 9+5, takze tego...
Marzycielka7
Ten jeden byl chyba wyciszajacy i dlatego juz wczesniej podany co lekarz i organizm to inne podejscie
A Ty kiedy start?
Ja startuje jak tylko księżna miesiączka zawita za jakieś 2 dni powinna juz przybyć [emoji16]
Justyska13
Asia js szaraczek poeiem Tobie doswiadczonej ;-) lez, odpoczywaj, glaskaj brzuszek i rozmawiaj z maluszkami a my ciotki fotumowe trzymamy kciuki za dalsze usg i za to by przestalo plamic. Ty sie ciesz i Relaksuj a my bedzimy trzymac kciuki :-*A my po wizycie. Dzieciorki wg usg 10+6 i 10+1, a wg om przeciez dopiero 9+5, takze tego...
Marzycielka7
Psychicznie szykuje się do kolejnego boju
Nadzieja umiera ostatnia. Trzeba walczyć dalej. Trzymam kciuki za Nas wszystkie.
Wałcz!!! Musisz być silna[emoji8]
reklama
Marzycielka7
A my po wizycie. Dzieciorki wg usg 10+6 i 10+1, a wg om przeciez dopiero 9+5, takze tego...
Piękności malusie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Podziel się: