reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A my po wizycie. Dzieciorki wg usg 10+6 i 10+1, a wg om przeciez dopiero 9+5, takze tego...
No i plamimy od kilku dni nie wiedziec skad, bo na usg czysto, szyjka ponoc ok. To tak, zeby nudno nie bylo :/

Niech Maluszki dalej tak pięknie rosną ❤️❤️
Już zaczynasz wierzyć, że się udało? ;)

Już się nie łudzę, ale i tak mnie zastanawia dlaczego jest napisane < 1,2 A w legendzie jest od <5 brak ciąży.
Skoro nie jest się w ciąży, to nie powinni mieszać w głowie tylko wpisać <5
wtedy żadna kobieta nie miałaby wątpliwości. Może ja jakaś nie normalna jestem, ale to mu się wydaje logiczniejsze niż podawanie wyniku którego nie ma w legendzie. A jak już to powinni wpisać Od 1-5 brak Ciąży.
U mnie 5dpt beta była 1,2 a 7dpt 139:) która to u Ciebie dobra?

A my po wizycie. Dzieciorki wg usg 10+6 i 10+1, a wg om przeciez dopiero 9+5, takze tego...
No i plamimy od kilku dni nie wiedziec skad, bo na usg czysto, szyjka ponoc ok. To tak, zeby nudno nie bylo :/
Asia js szaraczek poeiem Tobie doswiadczonej ;-) lez, odpoczywaj, glaskaj brzuszek i rozmawiaj z maluszkami :) a my ciotki fotumowe trzymamy kciuki za dalsze usg i za to by przestalo plamic. Ty sie ciesz i Relaksuj a my bedzimy trzymac kciuki :-*

reklama
Do góry