Rozne laby maja różna czulosc aparatow. Dlatego niektore obliczaja do 0.0 a inne podaja tylko ze ponizej 1.2 bo na tym sie konczy czulosc ich aparatow.Hej. Dziś zrobiłam 3 bete i nie bardzo rozumiem wynik
< 1,2 w innym labo.
Jak dla mnie nie konkretne.
1.Było 1.4 i potem badanie nr 2 wynik 0.700
Jadę chyba jutro z tym wynikiem do Bociana. Co myślicie?
reklama
Dokładnie tam robiłam.Nie wiem jak u Ciebie w tych labo jest. Ale ja zawsze robie bete w jednym mi wychodzi 1.2 nigdy w ciazy nir bylam. To jest podobno ich taki wstaznik jak takie 0. Tak mi to raz Pani tumaczyla.
Wiec jak widze 1.2 to znaczy ze nic sie nie zadzialo. Tak robia w Diagnostyce.
Już się nie łudzę, ale i tak mnie zastanawia dlaczego jest napisane < 1,2 A w legendzie jest od <5 brak ciąży.
Skoro nie jest się w ciąży, to nie powinni mieszać w głowie tylko wpisać <5
wtedy żadna kobieta nie miałaby wątpliwości. Może ja jakaś nie normalna jestem, ale to mu się wydaje logiczniejsze niż podawanie wyniku którego nie ma w legendzie. A jak już to powinni wpisać Od 1-5 brak Ciąży.
Skoro nie jest się w ciąży, to nie powinni mieszać w głowie tylko wpisać <5
wtedy żadna kobieta nie miałaby wątpliwości. Może ja jakaś nie normalna jestem, ale to mu się wydaje logiczniejsze niż podawanie wyniku którego nie ma w legendzie. A jak już to powinni wpisać Od 1-5 brak Ciąży.
Ja również trzymam mocno kciukiTrzymam kciuki i ściskam mocno [emoji847]
Forget-me-not...
Fanka BB :)
Na krotkim protokole stymulacje zaczyna sie w 2-3 dniu cyklu. Na długim zastrzyki wyciszajace zaczyna sie w cyklu poprzedzajacym okolo 21 dc a stymulujące późniejOoo kurcze nie wiedziałam ze tak tez dają
Myślałam ze stymulację zawsze się zaczyna w 2-3 dc [emoji44]
Ooo kurcze nie wiedziałam ze tak tez dają
Ten jeden byl chyba wyciszajacy i dlatego juz wczesniej podany co lekarz i organizm to inne podejscie
A Ty kiedy start?
Na krotkim protokole stymulacje zaczyna sie w 2-3 dniu cyklu. Na długim zastrzyki wyciszajace zaczyna sie w cyklu poprzedzajacym okolo 21 dc a stymulujące później
No widzisz,
Ja nawet nie wiedzialam czym sie ten dlugi od krotkiego rozni, myslalam za poprzedza go antykoncepcja hormonalna. Dobrze wiedziec
Witam. To są moje wyniki bhcg:
10dpt - 477
15dpt - 7749,44
22dpt - 39811,66
Nie wiem czy ten ostatni przyrost jest ok
Wizyta była 16dpt i był pęcherzyk 7mm, kolejna wizyta dopiero 21 lutego. Nie mogę się już doczekać.
Jeeej gratulacje,
Kosmiczne bety [emoji3][emoji3][emoji3]
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Mozesz wszystko, nic nie musisz hahahDziewczyny jutro koło 10tej mam transfer. Co później można a czego unikać. Przyjmę wszelkie dobre rady
Rob to na co zwykle brak czasu - poczytaj, poogladaj zalegle seriale, zrob porzadek w. Zdjeciach, idz na spacer, niech cie nie opuszcza dobry humor
Kochaniutka jest tak jak dziewczyny pisza z tymi aparatami do pomiaru. Czyli ciazy brak.Hej. Dziś zrobiłam 3 bete i nie bardzo rozumiem wynik
< 1,2 w innym labo.
Jak dla mnie nie konkretne.
1.Było 1.4 i potem badanie nr 2 wynik 0.700
Jadę chyba jutro z tym wynikiem do Bociana. Co myślicie?
Co do skali/legendy - czasem moze sie pojawic jakas minimalna wartosc bety jak np 1,5 czy jakies tam 3 - moze to byc blad pomiaru, czy jakas tam inna "usterka" ale moze byc taka sama wartosc jako poczatek ciazy, no bo zeby bylo 5 to musi byc najpierw te 1, 2, 3, 4... czasem te mikro wartosci oznaczaja, ze cos tam sie zadzialo, zarodek "otarl" sie o endometrium, miala byc ciaza, ale sie nie rozwinela - wtedy trzeba sprawdzic poziom za kilka dni, zeby wiedziec co sie tam dzieje. Trzeba patrzyc dokladnie czy wynik jest rowny np 1,2 czy <1,2, bo to jest roznica.
Stymulacje zawsze sie zaczyna od poczatku cyklu - 2,3,5 albo nawet 9dc, ale to zalezy jakim idziesz protokolem. Te zastrzyki od 21dc to przy dlugim protokole na wyciszenie pracy przysadki, zeby nie produkowala swojego widzimisięOoo kurcze nie wiedziałam ze tak tez dają
Podziel się: