NataliaNNN
Fanka BB :)
Nawet jak to tylko 2 tyg będą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet jakby był 1 dzień. Kod ciąży =100% platności.Nawet jak to tylko 2 tyg będą?
Rozpoznania, czyli powopowodu zwolnienia pracodawca nie widzi, ale widzi, że zwolnienie wystawiła Invicta.
A to bedzie 100% wypłaty czy 100% z ostatnich 12mscy? I już nie mam więcej pytańNawet jakby był 1 dzień. Kod ciąży =100% platności.
za okres L4 będziesz miec wyliczone chyba 100% średniej, chyba, że mialaś podwyżkę, która wiązała się ze zmianą stanowiska/zakresu obowiązków/wymiaru czasu pracy - odpowiednio zaaneksowana umowa, to wtedy 100% aktualnego wynagrodzeniaA to bedzie 100% wypłaty czy 100% z ostatnich 12mscy? I już nie mam więcej pytań
Jestem po badaniu usg wszystko z dzidzia wporządku ma około 5 cm. Dziś było widać jak robi fikolki , oczy , raczki i nawet się uśmiechał [emoji173]
Ale zawsze musi być ale...krwiak znowu się pojawił. Ma około 2 cm, mam brać nospe 4 razy dziennie + rutinoskorbin i leżeć.
Tu nie jestem pewna, ale wg mnie z ostatnich 12 miesięcy.A to bedzie 100% wypłaty czy 100% z ostatnich 12mscy? I już nie mam więcej pytań
Powoli dochodzę do siebie, bo tąpnęła mną ta porażka... byłam obstawiona lekami, dobre endo, a tu nawet nie było zagnieżdżania... przyznam się, że poczułam straszne zmęczenie, ciężka ta nasza walka.@Akatombo a Ty jak się masz kochana? Działasz coś od razu czy robisz przerwę? Jakieś plany?
Dziękuje za info :* Asiu od razu u Ciebie na usg były dwa pecherzyki?za okres L4 będziesz miec wyliczone chyba 100% średniej, chyba, że mialaś podwyżkę, która wiązała się ze zmianą stanowiska/zakresu obowiązków/wymiaru czasu pracy - odpowiednio zaaneksowana umowa, to wtedy 100% aktualnego wynagrodzenia
Mi mignęły od razu 2 i byłam pewna na 100%, że je widziałam. Lekarz chyba w tym momencie się nie skupiał na obrazie i później już nie mógł tego drugiego namierzyć, nie był pewien (usg przez brzuch). Ale na nastepnej wizycie były już 2 serdulka, to było w 22dpt, u jednego biło ładnie i było słychac, u drugiego było tylko widać pulsujące tętniczki. Ale ten 22dpt to był taki bardzo niepewny czas, równie dobrze mogło jeszcze nic nie być widać.Dziękuje za info :* Asiu od razu u Ciebie na usg były dwa pecherzyki?