Justyska13
Fanka BB :)
tak to PARENS dlatego pytam o te szczegółowe parametry których na tym badaniu u męża nie maTeż mi wygląda na parens.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak to PARENS dlatego pytam o te szczegółowe parametry których na tym badaniu u męża nie maTeż mi wygląda na parens.
a u twojego męża też tak opisali bez szczegułów?Tez takie mamy z Parens
wcześniejsze badanie robił mąż w labie zwyczajnym i tak samo tylko to nam napisali tam gdzie były parametry odnośnie ruchliwości, żywotności itp to wszystko było wykreskowane dlatego później mąż robił w klinice bo lekarz tak radził ze niby dokładniejsze badanie a tym czasem wyszło że nic więcej nie opisali.Też mi wygląda na parens.
@redferrari moje gratulacje!!!!
Tak piszecie dziewczyny o tycb krzywych..cholera musze isc to zbadac... da rade bez skierowania?
Nie mamy opisane wszystko koncentracja, calkowita ilosc ejakulacie i zywotnosci i te wszystkie witki i glowki ile prawidlowycha u twojego męża też tak opisali bez szczegułów?
To jedno ze starych badań mojego męża,w każdym kolejnym są takie same daneno właśnie PARENS
U mojego chłopaka wszystko dobrze.Dopiero po południu. 17.30.
Teraz pewnie będę chodzić też co 2-3 tyg. Dziś mam prywatna a w Walentynki na nhs.
Zawsze po wizycie mam trochę spokoju. Który to tydzień U Ciebie kochana, 29?
Kurcze to moze faktycznie u nas dlatego tego nie ma bo koncentracja poniżej 1ml a u twojego meza ponad 18mlTo jedno ze starych badań mojego męża,w każdym kolejnym są takie same dane
To jedno ze starych badań mojego męża,w każdym kolejnym są takie same dane
Ile stron [emoji44]
My mamy tylko jedna jeśli chodzi o badanie meza
Czy to jest jakiś szczegółowy rodzaj badań nasienia ? Jakoś się nazywa specjalistycznie ?