reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ile stron [emoji44]
My mamy tylko jedna jeśli chodzi o badanie meza
Czy to jest jakiś szczegółowy rodzaj badań nasienia ? Jakoś się nazywa specjalistycznie ?
@Marzycielka7 to jest normalne badanie komputerowe nasienia. A u Ciebie jak wyglada? Bo widzisz u mojego mezani u meza @Laurka2019 pierwsza strona taka sama tylko u mojego m koncentraca ponizej 1ml i dlatego chyba nie byli w stanie zbadac reszty. Tylko dziwi mnie to ze w klinice tego nie zrobili gdzie u @sssurykatki wynik tez ponizej 1ml i opisane miala. Hmmm

reklama
Jestem 100 procent pewna, ze do rozpoznania zaburzen weglowodanowych jest wymagany test obciazenia z 75 g. Takze w ciąży, rzeczywiście, sprawdziłam. 50 g właśnciwie już się chyba nie stosuje.

Ale czy Ty nie masz już rozpoznanej cukrzycy ciążowej, czy coś pomyliłam? To możesz mieć takie jaja niestety :/
Mam niestety rozpoznaną cukrzycę. Dostałam insulinę. Raczej nastawiałam się na zbijanie cukru, bo o problemie w drugą stronę, to lekarz za bardzo nie mówił. Dzięki za info, kolejny stopień wtajemniczenia za mną;) A tak z innej beczki. Pamiętam, że Ty ostatnio miałaś prenatalne. Jak to wygląda? USG jest przez brzuch czy przezpochwowo? Ja się wybieram w środę, wynik z krwi już mam.
U mojego chłopaka wszystko dobrze.
Przybiera ok 100g na tydzień, I paid wazy 1kg.
Wszystko jest w normie i teraz robimy wszystko byle dalej go trzymać w brzuszku.
Dzięki za kciuki dziewczyny. X
Cudowne wieści:) Trzymam kciuki za rozwiązanie w terminie.

wcześniejsze badanie robił mąż w labie zwyczajnym i tak samo tylko to nam napisali tam gdzie były parametry odnośnie ruchliwości, żywotności itp to wszystko było wykreskowane dlatego później mąż robił w klinice bo lekarz tak radził ze niby dokładniejsze badanie a tym czasem wyszło że nic więcej nie opisali.
A ty sie leczysz w Prarens Rzeszów???

Laurka spójrz my mamy tylko coś takiego
Czy to dobre wyniki ?
IMG_3072.JPG

reklama
Do góry