Dziękuję za pamięć, kochana ależ zrobiłaś podsumowanie, super!Moje Drogie Dziewczyny!
@annemarie @Dgd @Never give up @chlopkers @anett96 @Szczescie1986 @Felia @redferrari @Justin87 @lafantynka @sssurykatka @Kurcia @Biedroneczka83 @dżoasia @JoannaRak @Mieciu85 i wszystkie pozostałe(przepraszam jesli nie pamiętam wszystkich nicków)
Luknęłam,że pojawiło się mnóstwo nowych osób -witam wszystkie walczące i trzymam kciuki aby Wam się udało i byle szybko
Dawno mnie tu nie było,wybaczcie-czas leci ,w pracy problemy i starałam się cieszyć tym okresem przedświątecznym i Świętami na ile było mi to dane.
Co u Was słychać?
@Never give up @chlopkers jak się czujecie ?
@Szczescie1986 co u Ciebie?
@dżoasia doczytałam ,że dziś wizyta także mocne kciuki!
@Laurka2019 trzymam kciuki za stymulacje.
@Kurcia kiedy strat transferu? @anett96 jaki plan?
@Justin87 pamiętam ,że była jakaś infekcja i byłaś w spzitalu-już w porządku?
@Felia jak u Ciebie sytuacja?
@Dgd Ty szczęściaro ! I tutaj ogrooooomne serducho!
@annemarie w dupaku
@lafantynka jak u Ciebie ?
@JoannaRak wszystko dobrze u Ciebie?
@Margit2018 padłam przy obrzyganiu klienta hahahah
@mariakowalska89 gratuluje
@Megi1985@ doczytałam ,że córa będzie!WspanialeKokardeczki pójdą w ruch
@Sol jak u Ciebie?
@Agniecha1508 trzymam kciuki aby ten rok był Twój!
@Majaaa który to już tydzień ?
@Akatombo trzymam kciuki za transfer!
Nowy rok -wystartowałam właśnie z kolejną procedurą.Nie robię sobie nadziei tak jak i lekarz mi jej nie dał.Zostałam jeszcze na jeden raz w Krakowie i nie wiem czy w ogóle nie ostatni.Mam marne jajniki które dają marne komórki.Dr Pasikonik w końcu się odezwał i zaproponował Enkorton i intralipyd.
Pytanie czy któraś z Was ma kogoś w Krakowie kto podaje intralipyd?
Brałyście kiedyś pluskwice groniastą ?
Czy przy Kir BX brałyście Accofil?Bo Dr Pasikonik powiedział ze ma sens przy Kir AA a mój Gin zaleca branie też przy BX.
Nie mam już pomysłu co brać aby poprawić jakość jajeczek..
Co polecacie na poprawę endometrium?
Obiecuje,że w miarę możliwości będę zaglądać i informować co u mnie,póki co to poleci stymulka i zobaczymy co dalej.
U mnie Endo zwykle kiepskie, w tym miesiącu ładne, szamalam orzechy, głównie laskowe i popijalam czerwonym winkiem , może to pomogło.
Na jakość komórek podobno koenzym Q10, ale tu nie pomogę, bo u mnie jajniki i komórki ok, przynajmniej tak wyglądają, ale na razie z trzech transferów jedną ciąża bc.
Trzymam za twoją stymulacje!