reklama
nadzieja xxx
Fanka BB :)
ja też bede w lutym podchodzić im więcej nas tym lepiej będziemy się wspierać na wzajemNo będzie Nas kilka... Zapowiada sie ciekawy okres na forum
Tak Kurciu , accofil mam w zaleceniach od doc Paśnika ze względu za brakujące Kiry i kir bx , mam całą rozpiskę jak mam braćA to doc Pasnik zlecil Ci accofil przy Bx??
Bo ja mam Bx i dal mi tylko encorton 10-5-0, heparyne i acard. A tez juz czwarty nieudany...
A po wizycie jednak gitowo
Bąbelki mają się dobrze, doktorek był chyba bardziej zeschizowany ode mnie, w locie kazał mi siadać na samolot i najpierw robił przez brzuch, ale jeden nie chciał się za bardo pokazać i tak czy inaczej musiałam pokazać mandolinę ;P
Super wiadomosci[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
misis188
Ja tam go nie znam, robił mi tylko raz transfer bo wiesz że ja tam mam tylko jednego ulubionego lekarza którego Ty niekoniecznie lubisz. Mi już na wizycie serduszkowej dr G dal skierowanie na prenatalne. Jakbyś dostała to pierwsze miałam u pani dr Zofi Augustyniak czy coś w tym stylu nazwisko i ja polecam. Drugie u dr Szwaczki i nie polecam bo wszystko musiałam od niego wyciągać siła. Jest jeszcze pani dr Wioletta Rozmus i ona mi się wydaje najlepsza ale do niej nie udało mi się w tedy dostac albo zapraszam w moje strony i w Bielsku badania robi świetny lekarz który będzie prowadził moja następna ciąże@misis188 jak mnie Inga wcześniej nie przyjmie to Mercikowi nie popuszczę, nie bój żaby. Tylko u niej sprzęt lepszy i ona jakaś taka... bardziej rzeczowa
misis188
Mi nie pomagało nic. Przerwę w zyganku miałam tylko jak brałam leki na ospe. Żaden previmint, migdały, jedzenie w łóżku itp itd. Raz mąż wyczytał że woda z cytryna pomaga - w tedy to myślałam już ze umrę ale z perspektywy to zyganko to straszne nie jest a mi tylko na dobre wyszło bo mam teraz nogi szczuplejsze ja przez wymioty gdzieś 10 kg zrzucilam. Duzo gorsza była dla mnie zgaga i wymiotiwwnie z jej powoduJa polecam prevomit - ułatwia życie choć czasem i po nim była rozmowa z wielką słuchawą
Forget-me-not...
@dżoasia super Kochana[emoji1]
Warto czekać takich chwil. Cieszymy się razem z Tobą[emoji173] [emoji173]
@NataliaNNN ściskam [emoji110] [emoji110] [emoji110] za szczęśliwy transfer i zdrówka życzę.
Warto czekać takich chwil. Cieszymy się razem z Tobą[emoji173] [emoji173]
@NataliaNNN ściskam [emoji110] [emoji110] [emoji110] za szczęśliwy transfer i zdrówka życzę.
To ja juz nie kapuję. Tez mam Bx i mi tego nie dal...Tak Kurciu , accofil mam w zaleceniach od doc Paśnika ze względu za brakujące Kiry i kir bx , mam całą rozpiskę jak mam brać
reklama
redferrari
Podziel się: