ilmenau
Fanka BB :)
No zryte to malo powiedziane . Ja to nawet boje sie cokolwiek kupowac dla maluszka, wiec tak pokatnie w pare rzeczy sie zaopatrzylam. Ale musze chyba przezwyciezyc ta schize bo bidoka nie bede miala w co ubrac . W UK jest 39 tygodni macierzynskiego.
Już czas się cieszyć i kupować wyprawkę ja już raz w tygodniu kupuje coś małego a w sobotę jedziemy oglądać wózki
Witam Ladies,
1. Byłam z tym niskim prawie zerowym TSH u lekarza. Zrobili mi usg tarczycy i tonę badań z krwi jakieś anty Lh i inne. Podobno do 10% kobiet w ciąży tak ma ze mega wysoki poziom bety (a taki chyba mam skoro do teraz wymiotuje pół dnia) wygasza TSH i mam się nie przejmować.
2. Miałam usg - 2 komory serca ręce nogi wszystko jest.
3. Młodzież przyspieszyła bo było opóźnienie tygodniowe względem transferu a teraz już wiek według transferu.
Teraz tylko czekam na prenatalne i może zacznę się cieszyć....
Ściskam Was mocno i trzymam kciuki za każda z osobna i wszystkie razem. Rzadko i mało dokładnie teraz tu czytam bo chodzę do pracy a potem śpię.
BuziAki
Wasza [emoji221][emoji221][emoji221][emoji221][emoji221][emoji221]
Ps. Czy to prawda e kwas foliowy tylko w 1 trymestrze mam brać? Zapomniałam się zapytać a tak słyszałam.
Biedronka, jakie super wieści. Niech mała Biedroneczka dalej zdrowo rośnie!
Ja cały czas biorę witaminy z kwasem foliowym, można brać cała ciążę. Mi trzech lekarzy poleciło mama dha premium + i to biorę cały czas.
A propos kwasu foliowego, dziewczęta suplementować się teraz? Myślę, że transfer mnie może czekać na marzec?
Tak, już bierz. Podobno min 3 miesiące przed powinno się już brać kwas foliowy