reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ale ten czas zasuwa. Super, że już kolejne podejście:) Trzymam kciuki!

Czytając chybcikiem, wydaje mi się, że teraz szykuje się troszkę transferów. Wszystkie transferowe dziewczyny chuch w kciuki i nie puszczam. Niech się dzieciątka pięknie rozwijają:yes:
Dziękuję, kochana :)
A jak u ciebie? jak się czujesz?

reklama
Dziewczynki ja już po punkcji, obolała... W ppniedziałek transfer .
@dżoasia słońce czy antybiotyk po.punkcji i encorton można łączyć, bo mam zamiar jutro włączyć steryd?
Kciuki jutro za twoje skarby:-)

Myślałam o 10 (chyba że będą fajne promocje;) bo jak narazie to wszystko z promocji i dlatego wolę wcześniej kupić niż przepłacać ;)
10 razy body, polspiochy itd? Ja właśnie nie wiem czy wystarczająco nakupilam i się zastanawiam ile jest niezbędne + mały zapas. Wszystko kupowałam właśnie na wyprzedaży co najmniej o połowę taniej! Polecam też Lidla jak jest akcja ciuszki dla dzieci ceny super a i jakość wysoka!

Hejho!
No takie usg prenatalne miałam i widać było gice ręce i inne narządy, a z krwi czekam na wyniki bo się chyba o to pytasz. ;) za tydzień maja być ;)
Pytałam właśnie o usgbprenatalne, nie wiedziałam, że to już było to :) Ale ten czas zapitala. No to git :) Cieszę się :)
A propos kwasu foliowego, dziewczęta suplementować się teraz? Myślę, że transfer mnie może czekać na marzec?
Co najmniej 3 miesiące przed :)

10 razy body, polspiochy itd? Ja właśnie nie wiem czy wystarczająco nakupilam i się zastanawiam ile jest niezbędne + mały zapas. Wszystko kupowałam właśnie na wyprzedaży co najmniej o połowę taniej! Polecam też Lidla jak jest akcja ciuszki dla dzieci ceny super a i jakość wysoka!
Zależy kiedy rodzicie, ale ja teraz zaopatrzę się w znacznie więcej pajacyków w rozmiary 56 i 62 jeśli będzie to jesień / zima / wiosna. Dla mnie to była wygoda jak body i spodenki.

Daj losie rozpakować mi te kartony ciuszków, które zachowałam.

Zależy kiedy rodzicie, ale ja teraz zaopatrzę się w znacznie więcej pajacyków w rozmiary 56 i 62 jeśli będzie to jesień / zima / wiosna. Dla mnie to była wygoda jak body i spodenki.

Daj losie rozpakować mi te kartony ciuszków, które zachowałam.
teoretycznie w każdej chwili :) termin na za 3 tygodnie

reklama
Lidla też zaatakowałam(kupiłam bodziaki na zaś :) ale cena i jakość niezła :)
Tak myślałam że po 10 sztuk wszystkiego ,nie chce nakupować żeby tylko leżało, no ale z drugiej strony może wyjść więcej bo np pajace kupiłam część zasówanych A wyczytałam że jednak całe zapinane lepsze:o i bądź tu mądry ;)

Do góry