reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki po prawie dwóch latach czekania w końcu mam ustalony termin drugiego transferu. Tak się cieszę bo wczoraj na wizytę szłam jak na ścięcie tak sie nakrecilam że endo nie urośnie.
Transfer w piątek.
@Akatombo @NataliaNNN betujemy razem[emoji4]
@nadziejamooja;)@jolancik @Laurka2019 @Baylee i inne dziewczęta mam nadzieje że i styczniowe transfery i te z lutego będą tak szczesliwe jak wrześniowe i dadzą 100% skuteczności.
Za Nas wszystkie ogromne[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Czyli transfer w sobotę? Super!
U mnie dziś potwierdzone - w sobotę zabieram kropka :-) na wizycie ładne endo - 10 mam, no jak nie u mnie...kropek ma więc dobre warunki, oby chciał zostać.

reklama
Dla dziewczyn z Krakowa male info. GynC otwiera od lutego oddzial w Krakowie. Wszystkie zabiegi pewnie i tak zostana w Katowicach ale moze z wizytami bedzie jakos sensowniej.

U mnie dziś potwierdzone - w sobotę zabieram kropka :-) na wizycie ładne endo - 10 mam, no jak nie u mnie...kropek ma więc dobre warunki, oby chciał zostać.
Ja mam transfer w piątek ale zarodeczek młodszy u mnie więc możemy betowac nawet tego samego dnia[emoji6]

Rzeczywiscie ładnie Ci endo podroslo - to musi być ten transfer Kochana[emoji110] [emoji110] [emoji110]
A u kogo będziesz miala transfer?

Ale ten czas zasuwa. Super, że już kolejne podejście:) Trzymam kciuki!

Czytając chybcikiem, wydaje mi się, że teraz szykuje się troszkę transferów. Wszystkie transferowe dziewczyny chuch w kciuki i nie puszczam. Niech się dzieciątka pięknie rozwijają:yes:

Z moją córcią krwawiłam jak zażynane ciele a dziś ma 10 lat i jest piękną dziewczynką. Będzie dobrze.

Dziękuję za pocieszenie. Oby ze mną też tak było. Leżę i modlę się, żeby wszystko było wporzadku. Co my biedne kobiety przechodzimy , żeby przynajmniej mieć jedno dzieciatko. A inne matki wyrzucaja swoje dzieci lub morduja. Nigdy Noe zrozumiem , gdzie ta sprawiedliwość jest na tym świecie

Mnie się udał, za pieszym razem. Powodzenia [emoji177]
A jak się czułas przed transferem? Byłaś obolala po punkcji? I jak z hormonami było u Ciebie? Mocno były zawyzone? Przepraszam że mecze, ale stresuje się :( Sol miałyśmy w podobnym czasie chyba transfer, bo pamiętam że chyba razem betowalysmy, w sierpniu miałaś transfer?

reklama
Do góry