reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niestety nie. Ostatni transfer skończył się dla mnie bardzo tragicznie bo miałam ciążę pozamaciczną, operację i usunięcie lewego jajowodu. Jestem totalnie załamana i nie jestem w stanie zaufać lekarzowi. Nie wiem nawet czy jeszcze zgodzę się na kolejna próbę.
A ilo dniowy zarodek ci podali? Mega sie boje tego ze zarodek wyląduje mi w jajowodzie:(

Coś czuje że nic z tego nie będzie:( mam mieć transfer świeżaka, estrofen ponad 3600, hormony tarczycowe poza normę, czuje się okropnie, bolą mnie jajniki po punkcji. Też u Was tak było przy transferze świeżaka?
A ile mialas pecherzykow pobranych i kiedy miałaś punkcje?
Ja przy pierwszej stymulacji w uk podobny estradiol ryzyko hiperki nie moglam sie wyprostowac przez kilka dni a zle się czułam przez dłuższy czas i mialam transfer. Niestety nie udany.
Przy drugiej stymulacji w Pl podobny estradiol ryzyko hiperki i transfer odroczony. Obstawili mnie lekami i wlasciwie juz dzien po punkcji lepiej sie czulam.

dziewczyny u mnie jutro punkcja proszę o kciuki, a w poniedziałek transfer ......ale mam stracha, czy się zapłodnią czy przeżyją do 5 doby i w ogóle czy zakończy się to wszystko szczęśliwie, myślę pozytywnie.
trzymam kciuki za wszystkie szczęśliwe transfery

A ile mialas pecherzykow pobranych i kiedy miałaś punkcje?
Ja przy pierwszej stymulacji w uk podobny estradiol ryzyko hiperki nie moglam sie wyprostowac przez kilka dni a zle się czułam przez dłuższy czas i mialam transfer. Niestety nie udany.
Przy drugiej stymulacji w Pl podobny estradiol ryzyko hiperki i transfer odroczony. Obstawili mnie lekami i wlasciwie juz dzien po punkcji lepiej sie czulam.
Punkcje miałam wczoraj, 15 pecherzyków pobranych, a jakie leki dostałas wtedy? pamietasz?

reklama
Do góry