Kobitki które miały krwawienia spowodowane krwiakiem długo braliście spasmoline czy tam papaweryne ? Kończę jutro 10 zastrzyk czyli tyle ile mam przepisane ale traf taki że mam ten lek jeszcze w domu. Czy myślicie żeby brać dalej ? Wizytę kontrolną mam 16 stycznia...
reklama
Elessi
Fanka BB :)
Mi pod koniec strasznie, 3 dni leżałam w lozku masakra a po punkcji dostałam cos przeciwwymiotnegoDziewczyny a jakiej wielkości powinny być komórki do pobrania? I czy podczas srymulacji też wam.było niedobrze?
Marzycielka7
Ok rozmawialam z dr ten cykl odpuszczamy zeby organizm sobie odpoczal i na spokojnie w lutym zrobimy transfer :-) bede miala walentynkowa dzidze Hehehe
Ale super!!!!
Cieszę się Twoim szczęściem !!!
Ja ostatnio boje się wszystkiego stres płacz i emocjonalna huśtawka ...
Czekam na wizytę jak na zbawienie , na to czy będziemy działać ze stymulacja id razu czy pokona mnie genetyka na starcie ...
Marzycielka7
Dziewczyny a jakiej wielkości powinny być komórki do pobrania? I czy podczas srymulacji też wam.było niedobrze?
Mi lekarz mówił ze chciałby uzyskać 20-22 mm komórki
Elessi
Ja tez sie mega stresowałam, bałam sie hiperki bo wiedziałam ze na pewno bede miała i jak czytałam o powikłaniach to po nocach nie spałam masakra a w sumie wszystko poszło super pomimo hiperki :-) u ciebie tez bedzie super :-)Ale super!!!!
Cieszę się Twoim szczęściem !!!
Ja ostatnio boje się wszystkiego stres płacz i emocjonalna huśtawka ...
Czekam na wizytę jak na zbawienie , na to czy będziemy działać ze stymulacja id razu czy pokona mnie genetyka na starcie ...
Marzycielka7
Ja tez sie mega stresowałam, bałam sie hiperki bo wiedziałam ze na pewno bede miała i jak czytałam o powikłaniach to po nocach nie spałam masakra a w sumie wszystko poszło super pomimo hiperki :-) u ciebie tez bedzie super :-)
Trzymaj mocno kciukasy[emoji110][emoji2]
Ja tez się wczoraj naczytałam i to chyba nie było dobre na psychikę ale jestem osoba która woli wiedzieć i mieć czarno na białym niż obiecanki [emoji6]
Ja czekan na Twój szczęśliwy transfer [emoji16][emoji7]
Raczej to nic nie da bo zgodnie z tym co mu powiesz na wizycie ustala jakie badania konkretnia zrobic do danego przypadku.Mogę poprosić pacjentki dr Pasnika to liste badan które on zaleca zrobić?
reklama
Laurka2019
Superowy!!!!!Dziewczyny mam wynik AMH: 6,79 ng/ml
Czy to jest dobry wynik?
Mam 33 lata
Podziel się: