A kiedy ty, kochana, wracasz po mrozaki?Juhuuu!!! Kciukaski!!!!
reklama
Laurka2019
Fanka BB :)
A jaka powinna byc dobra grubość endo do transferu?
Mi lekarz mówił że Endo przyrasta ok 1mm na każdy dzień cyklu. W 9dc mialam 7.8 to dostalam medykamenty na przyrost endo,mimo że transfer byl w 18dc i endo i tak musiało podrosnąć to jednak lekarz zadecydowal o lekach
Laurka2019
Mogę poprosić pacjentki dr Pasnika to liste badan które on zaleca zrobić?
Forget-me-not...
To troszkę mnie pocieszylas[emoji6]Endo nadal nie powala, 6,7, ale pani doktor twierdzi, że silny zarodek się przyczepić nawet w jajowodzie...
A @nadziejamoja ma hiperke? Nie śledziłam wpisów :-(
Nie, nie ma hiperki, miala tez za cienkie endo do transferu.
Ale ma 4 ladne zarodeczki[emoji4]
Marzycielka7
Ja przed punkcja mialam 12 Ale czy to dobrze czy zle to nie wiem
Ja mam 3 mm[emoji20]
ja bym podchodziła, do transferu jeszcze miesiąc rawie więc zdążysz się wykurować
co za bezczelny typ, ja bym mu powiedziała, że chrzcić będziecie w innej parafii bo tam ksiądz mniej bierze
Dokladnie, kasa kasa kasa brrrr:/
„Co łaska” :/
NataliaNNN
Ja po ostatnim transferze miałam puste jajo płodowe i zastanawiam się czy to mogło się do tego przyczynić. Nie biorę żadnych lekow a te leki masz od endokrynologa czy lekarz z kliniki niepłodności Ci przepisał?Ja mam. Nie przeszkadza to w całej procedurze o ile bierzesz leki, a potem do tego encorton.
Lej na księdza i całą mafię nawet się nimi nie przejmuj.A odnosnie kleru byl dzis u nas ksiadz z koleda i pierwsze pytanie... a dziecko? To mowie jak Bozia da to bedzie... wychodzi z mieszkania i mowi tak... no to tam dzialac dzialac bo ja czekam na chrzest... wiec mowie poraz kolejny z zacisnietymi zębami i z wymuszonym usmiechem, jak Bozia da to bedzie prosze ksiedza i na pewno ochrzcimy... no to spieszyć sie... jak przyjde w przyszlym roku to daj boze bym zobaczyl was we troje... wrrrrrrr
reklama
Podziel się: