reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja bym podchodziła, do transferu jeszcze miesiąc rawie więc zdążysz się wykurować :)

co za bezczelny typ, ja bym mu powiedziała, że chrzcić będziecie w innej parafii bo tam ksiądz mniej bierze :D
Haha Asia blagam wolalam nie zaczynac by szybciej poszedl z mieszkania niech idzie z Bogiem ;) ogolnie ok ksiadz taki smieszny no ale widac jak kazdy na prawde kasa kasa kasa

Dziewczyny spędziłam ostatni tydzień w łóżku z zapaleniem oskrzeli. W przyszłym tygodniu powinnam dostać @ i zacząć przygotowania do crio. Ale zastanawiam się czy nie odpuścić jeszcze tego cyklu a spróbować w lutym bo póki co to kaszel nadal mam okropny. Dziś kończę antybiotyk ale nadal będę coś brać na kaszel. Co radzicie przeczekać jeszcze cykl i zacząć jak będę całkiem zdrowa?
Myślę że do transferu się już spokojnie wykurujesz, jak kończysz już antybiotyk to organizm się ogarnie w te parę tygodni [emoji8]

Hej, ja dziś po wizycie przed crio.
Mam dwa piękne pęcherzyki i jutro wchodzi Ovitrelle. Przy okazji mam wykorzystać również męża ;)
Transfer prawdopodobnie w sobotę. Bierzemy jedną blastkę.
@nadziejamoja:), @Forget-me-not... jak u was sytuacja?
Wybaczcie, że słabo się udzielam, ale mam korkociąg w pracy ;/
Juhuuu!!! Kciukaski!!!!

Hej. Cieszę się że u Ciebie dobre wiadomości i oczywiście bedziemy ściskaly kciukasy[emoji110] [emoji110] [emoji110]
U mnie gorzej bo endo słabo rośnie wczoraj 11dc a endo 5.7 dostalam wieksza dawkę estrofemu i w poniedziałek kolejna kontrola. Martwię sie czy w ogóle urosnie.
A u Ciebie jak tam teraz endo potych wspomagaczach?
@nadziejamoja w przyszlym cyklu bedzie miała transfer
Endo nadal nie powala, 6,7, ale pani doktor twierdzi, że silny zarodek się przyczepić nawet w jajowodzie...
A @nadziejamoja ma hiperke? Nie śledziłam wpisów :-(

reklama
Do góry