Forget-me-not...
Fanka BB :)
Minimum 7-8 mm. Idealnie by bylo 10-12A jaka powinna byc dobra grubość endo do transferu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Minimum 7-8 mm. Idealnie by bylo 10-12A jaka powinna byc dobra grubość endo do transferu?
Haha Asia blagam wolalam nie zaczynac by szybciej poszedl z mieszkania niech idzie z Bogiem ogolnie ok ksiadz taki smieszny no ale widac jak kazdy na prawde kasa kasa kasaja bym podchodziła, do transferu jeszcze miesiąc rawie więc zdążysz się wykurować
co za bezczelny typ, ja bym mu powiedziała, że chrzcić będziecie w innej parafii bo tam ksiądz mniej bierze
Ja przed punkcja mialam 12 Ale czy to dobrze czy zle to nie wiemA jaka powinna byc dobra grubość endo do transferu?
Ja mam. Nie przeszkadza to w całej procedurze o ile bierzesz leki, a potem do tego encorton.Drogie, czy któraś miała z Was podwyższone wyniki ATG ora ATPO?
DziekiMinimum 7-8 mm. Idealnie by bylo 10-12
Myślę że do transferu się już spokojnie wykurujesz, jak kończysz już antybiotyk to organizm się ogarnie w te parę tygodni [emoji8]Dziewczyny spędziłam ostatni tydzień w łóżku z zapaleniem oskrzeli. W przyszłym tygodniu powinnam dostać @ i zacząć przygotowania do crio. Ale zastanawiam się czy nie odpuścić jeszcze tego cyklu a spróbować w lutym bo póki co to kaszel nadal mam okropny. Dziś kończę antybiotyk ale nadal będę coś brać na kaszel. Co radzicie przeczekać jeszcze cykl i zacząć jak będę całkiem zdrowa?
Juhuuu!!! Kciukaski!!!!Hej, ja dziś po wizycie przed crio.
Mam dwa piękne pęcherzyki i jutro wchodzi Ovitrelle. Przy okazji mam wykorzystać również męża
Transfer prawdopodobnie w sobotę. Bierzemy jedną blastkę.
@nadziejamoja, @Forget-me-not... jak u was sytuacja?
Wybaczcie, że słabo się udzielam, ale mam korkociąg w pracy ;/
Endo nadal nie powala, 6,7, ale pani doktor twierdzi, że silny zarodek się przyczepić nawet w jajowodzie...Hej. Cieszę się że u Ciebie dobre wiadomości i oczywiście bedziemy ściskaly kciukasy[emoji110] [emoji110] [emoji110]
U mnie gorzej bo endo słabo rośnie wczoraj 11dc a endo 5.7 dostalam wieksza dawkę estrofemu i w poniedziałek kolejna kontrola. Martwię sie czy w ogóle urosnie.
A u Ciebie jak tam teraz endo potych wspomagaczach?
@nadziejamoja w przyszlym cyklu bedzie miała transfer
Dziękuję, na to liczymy :-)Powodzenia,niech to będzie TEN zarodek,ktory da Wam mnostwo szczęścia.