reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny. Mam pytanie czy jest możliwość znalezienia aktualnego rankingu najlepszych klinik w Polsce ? Jak tak to proszę o pomoc. Z mężem podchodziliśmy już 2 razy do transferu jednak nic z tego nie wynikło, z resztą klinika, w której obecnie jesteśmy totalnie nam nie odpowiada. Nie chodzi o to że mamy wygórowane wymagania, jednak wszystko odbywało się taśmowo zero empatii nie mówiąc już o zrobieniu większej ilości badań w celu sprawdzenia czemu się nie udało kolejny raz. Podjęliśmy więc z mężem decyzje o zmianie kliniki, no i tu rodzi się problem ;) bo chcielibyśmy trafić w dobre ręce a nie działać po omacku. Słyszałam, że w Białymstoku jest dobra klinika tylko teraz pytanie, która bo nigdzie nie mogę doszukać się informacji. Z góry dziękuję za pomoc i życzę wszystkim wytrwałości w tej nierównej walce o marzenia :)
Omijaj szerokim łukiem artemide i bociana. Polecam kriobank- konkretnie fachowo i bez naciagania.

U dr Reichel-Fentz, wyniki juz mam, teraz miala byc konsultacja telefoniczna, ale balam sie ze przez telefon moge czegos nie zrozumiec z tego medycznego jezyka i dlatego jedziemy na wizyte. Troche mnie zalamalas, ale nikt nie mowil ze bedzie latwo. Od ktorego momentu leczylas sie immunologicznie?

A to jestes w bardzo dobrych rekach. Oni wam wszystko wyjasni i rozpisze leczenie, da ci pewno granocyty. lecze sie od polowy drugiej stymulacji. Mam za soba 3 . Zaszlam w ciaze dopiero z KD po 2 poronieniach. Ale hej, zaszlam i nadal w niej jestem przy mega zrabanej immunologii.Czyli sie da. Dobrze ze do niej trafilas. Bedziesz potrzebowala namiary na leki( ja mam obcykane apteki we francji) pisz do mnie na priv. I mowie ci , super ze u niej jestes.

Dziewczynki u mnie dzis slodko-gorzko.
Ok 2h przed wizyta zaczelam mocno krwawic. Tak naprawde strasznie, bol ogromny, plecy, brzuch...
Na wizycie sie pokazaly dwa serduszka...
Podpieli mnie pod atosiban...
Pomodlcie sie za moje sreduszka, kolejny raz tego nie zniose...
Jeju Asiula no jesteśmy z Tobą oczywiście. Oby było tylko słodko.
Może tak jak u mnie... Pamiętasz ja też miałam krwawienie i myślałam że już po wszystkim...
Ściskam mocno i trzymam kciuki.

Ja
matko kochana... tak myslalam ze brzuch bedzie zmasakrowany po tych zastrzykach... az tak zle jest?
jak Ci zyla rozlala sie to bedziesz miala kwiaty piękne zielono-zolte za jakis czas - tez tak raz mialam niestety :/
Nie mialam jeszcze stymulacji ale dziewczyny czasem pisaly i pokazywały zdj z siniakami, ale to chyba roznie bywa. Nie wiem. Jak to wogole jeatem przerazona tym ze mam sobie sama dawac zastrzyki.

reklama
Dziewczynki u mnie dzis slodko-gorzko.
Ok 2h przed wizyta zaczelam mocno krwawic. Tak naprawde strasznie, bol ogromny, plecy, brzuch...
Na wizycie sie pokazaly dwa serduszka...
Podpieli mnie pod atosiban...
Pomodlcie sie za moje sreduszka, kolejny raz tego nie zniose...
Sledze z ukrycia co u Ciebie, nie masz lekko dziewczyno...oby to byly zle dobrego poczatki, trzymam kciuki i pamiętaj o pozytywnym mysleniu mimo wszystko :-) pozdrawiam

Do góry