trzymamy mocno kciuki aby wszystko było dobrze! musi być!Dziewczynki u mnie dzis slodko-gorzko.
Ok 2h przed wizyta zaczelam mocno krwawic. Tak naprawde strasznie, bol ogromny, plecy, brzuch...
Na wizycie sie pokazaly dwa serduszka...
Podpieli mnie pod atosiban...
Pomodlcie sie za moje sreduszka, kolejny raz tego nie zniose...
reklama
Laurka2019
Fanka BB :)
Caly czas się zastanawiam czy jeśli będę miała co transferować,to decydowac sie na PGS?..
Mam potwierdzona mutacje MTHFR C677t, Hashimoto,niskie amh=kiepskie komorki. Co byscie doradziły zrobić jeszcze moze "zamiast"PGS? Jakie mutacje sprawdzić u siebie i męża?
Wiem ze to PGSa nie zastapi,ale boje się zabierac komorek zarodeczkowi do badania,bo co jesli beda słabe i mu to zaszkodzi..
Ile czeklyscie na wynik kariotypu?
Jakie macie opinie,doswiadczenia? Podzielcie się proszę
Mam potwierdzona mutacje MTHFR C677t, Hashimoto,niskie amh=kiepskie komorki. Co byscie doradziły zrobić jeszcze moze "zamiast"PGS? Jakie mutacje sprawdzić u siebie i męża?
Wiem ze to PGSa nie zastapi,ale boje się zabierac komorek zarodeczkowi do badania,bo co jesli beda słabe i mu to zaszkodzi..
Ile czeklyscie na wynik kariotypu?
Jakie macie opinie,doswiadczenia? Podzielcie się proszę
Laurka2019
Ja na KIRY i zwykle HLA czekam 2 tyg az list z Prokocimia przyszedł.Dziewczyny z Krakowa.
Czy robił ktoś z was KIR i mąż ma HLA-C w Prokocimiu i ile czekał na wyniki bo Pani mi mówiła że 10 dni roboczych???
hej ja mialam dawno temu, mialam tylko te wydzieline o ktorej mowisz, potem bylo ok, nic wiecej nie dzialo sie. Chyba lepiej skonsultowac z lekarzem jesli po takim czasie cos z krwia pojawilo sie...Dziewczyny czy któraś z was miała wymrazana nadrzerke ?31 miała zabieg ,pierwszy tydzień miała opławy jakby ropa ,woda ,ale kolejny tydzień woda z krwią dziś patrzę, a tutaj jakby okres bo mocno czerwone
Nie mam możliwości iść do lekarza,ale dodam ze nic mnie nie boli
Czy mam się martwić ? Okres powinnam dostać normalnie 21
matko kochana... tak myslalam ze brzuch bedzie zmasakrowany po tych zastrzykach... az tak zle jest?Ok dam znac. Ty też daj znać jak tylko zadzwonią. Jak na razie to siniak na pół dołka łokciowego i wyskoczyła ogromna góla w dołku która boli (krew poszła poza żyłę i przyblokowało) wiec muszę robić okłady. Ale to nic w porównaniu do tych siniaków króre sa na brzuchu po zastrzykach do stymulacji, tak jak dziewczyny pokazywały.
jak Ci zyla rozlala sie to bedziesz miala kwiaty piękne zielono-zolte za jakis czas - tez tak raz mialam niestety :/
Tysiek777
U dr Reichel-Fentz, wyniki juz mam, teraz miala byc konsultacja telefoniczna, ale balam sie ze przez telefon moge czegos nie zrozumiec z tego medycznego jezyka i dlatego jedziemy na wizyte. Troche mnie zalamalas, ale nikt nie mowil ze bedzie latwo. Od ktorego momentu leczylas sie immunologicznie?U kogo sie leczysz dr Wurfel czy dr Reichel- Fentz. Jesli u kogos inbego mi nieznanego to nie wiem czy nie powinnac do R- F dzwonic. Accofil niemiecki to Granocyty 13 mln. ktore ona przepisuje. To sa zastrzyki ktore robisz od punkcji do okolo 14 tyg w roznych odstepach czasu. W niemczech sa niedostepne , musisz je z Francji sciagac albo z Pl , tyle ze polska wersja ma 33 mln i musi to lekarz ocenic ile i jak to brac. Ja mam genotyp AB i mi tez dr Reichel-Fentz powiedziala ze mam znikome szanse na ciaze a jeszcze wieksze na poronienia. Udalo sie dopiero chyba za 5 razem z calym zestawem lekow, wczesniej 3 poronienia i transfery bez Bety.Moze u ciebie nie bedzie tak zle. U kogo sie leczysz?
gratulacje! kciukasy za dalszy dobry rozwoj kropeczekJest Wiadomośc z lab :-) 5 sniezynek czeka na mnie w lodowce ponoc ladne blastki reszte danych bede miala do odbioru w dokumentach.
reklama
O jacie myslalam ze jednak cos da rade szybciej zeby przyszlo bo najwczesniej na to moge jechac 14 stycznia a 28 mam wizyte kolejna.Pewnie bede musiala przełożyćJa na KIRY i zwykle HLA czekam 2 tyg az list z Prokocimia przyszedł.
Podziel się: