reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie ma krwiaka, polipa ani nic. Krwawienie z macicy, tyle wiem.
W sobote juz mialam przedsmak tego bo plamilam i tez mnie zaczego mega bolec ale dopchalam sie lekami i przeszlo.

Za tydzien :*

To ja czekam z Toba do soboty. Zleci :*

Raczej tak, chyba, ze by cos wyszlo nie tak w histero

Dzieki dziewczynki za kciuki.
Chyba przestaje krwawic ale macica dostala qrwicy chyba bo atosiban konczy leciec a brzuch dalej cmi jak na okres
Kochana brzuch okresowo może boleć iti jak najbardziej normalne, byle by skurczy nie było. Bierz dużo magnezu jeszcze i nospe. Wszystkie kciuki zacisnuete

reklama
@Elessi a ile miałaś pobranych komórek i ile dotrwało po zapłodnieniu ?
Pobrano mi 22 komorki z czego zaplodnili 6 ale w ostatniej dobie jedna sie zatrzymala wiec odpadla i 9 komorek zamrozilam a 7 przepadlo bo szkoda mi bylo kasy na ich mrozenie uznalam ze te 9 wystarczy tak na wszelki wypadek zeby juz kolejny raz sie nie stymulowac

Pobrano mi 22 komorki z czego zaplodnili 6 ale w ostatniej dobie jedna sie zatrzymala wiec odpadla i 9 komorek zamrozilam a 7 przepadlo bo szkoda mi bylo kasy na ich mrozenie uznalam ze te 9 wystarczy tak na wszelki wypadek zeby juz kolejny raz sie nie stymulowac
Super wynik!!!! Gratuluję:)

Dżoasia, trzymam kciuki! Musi być dobrze:)
Gratuluję dziewczyny udanego jsjcobrania:)

Ja ciągle w rozjazdach, ale termin wizyty coraz bliżej i powoli wariuje....jutro znowu badania...ciekawe czy szanowna tarczyca wreszcie postanowiła pozytywnie mnie zaskoczyć, żeby chociaż jeden problem był z głowy:! I wiecie co, mam takie nieco głupie pytanie.....uświadomiłam sobie, że od października to ja ciągle i ciągle latam na jakieś pobrania krwi co 10-14 dni ciągle coś robie...i tak mi mózg już świruje, czy w ogóle jest jakaś norma co ile można krew pobierać? Bo niedługo to ja mogłabym honorowym dawcą krwi zostać hihi myślicie że takie częste pobrania mogą szkodzić??

Dziewczynki u mnie dzis slodko-gorzko.
Ok 2h przed wizyta zaczelam mocno krwawic. Tak naprawde strasznie, bol ogromny, plecy, brzuch...
Na wizycie sie pokazaly dwa serduszka...
Podpieli mnie pod atosiban...
Pomodlcie sie za moje sreduszka, kolejny raz tego nie zniose...
Dżoasiu możesz liczyć na modlitwę. Musi być dobrze.

reklama
Dziewczyny z Krakowa.
Czy robił ktoś z was KIR i mąż ma HLA-C w Prokocimiu i ile czekał na wyniki bo Pani mi mówiła że 10 dni roboczych???

Do góry