reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem czy mozna, nie mnie to oceniac, bo w pl nigdy sie nie leczylam. Miej nadzieje, z endomenda mozna wygrac. Ja mialam torbiele czekoladowe 4cm na obu jajnikach. Lekarz nie pozwolil ich ruszac, podal na 3 miesiace decapeptyl, wprowadzil mnie w menopauze, a potem od razu procedura. Uzyskalam 9 owocytow, 6 sie zaplodnilo, to 3 doby dotrwala 1 komorka - ma na imie Lili [emoji4]
Bede bardzo trzymac kciuki [emoji4]
Zobacz załącznik 931620

Jaka słodka!!! :D ❤️❤️❤️

Ja tez

No ja czekam na ciebie :-) kto wie moze Kiedys sie miniemy w poczekalni z brzuchami :-) pierwsza ciaze mi prowadzil wegrzynowski mega super facet wiec napewno znowu do niego zawitam

Jak najbardziej jestem za!!!![emoji847]byśmy z tymi brzuszkami się mijały [emoji2]
Nawet spotkania wspólne rodzin z dziećmi poczętymi dzięki ivf to byłby fajny pomysł bo takie kobiety które przeszły to co my rozumieją się najlepiej

Nie wiem czy mozna, nie mnie to oceniac, bo w pl nigdy sie nie leczylam. Miej nadzieje, z endomenda mozna wygrac. Ja mialam torbiele czekoladowe 4cm na obu jajnikach. Lekarz nie pozwolil ich ruszac, podal na 3 miesiace decapeptyl, wprowadzil mnie w menopauze, a potem od razu procedura. Uzyskalam 9 owocytow, 6 sie zaplodnilo, to 3 doby dotrwala 1 komorka - ma na imie Lili [emoji4]
Bede bardzo trzymac kciuki [emoji4]
Zobacz załącznik 931620

Piękna gwiazdeczka mamusi [emoji7]

A długo przed tym jak zaszłaś w ciąże wiedziałaś ze chorujesz na endometrioze? Ja leczę sie już 5 lat.
Nie wiedzialam. Poszla do kliniki z mysla o inseminacji, bylam po poronieniu i 2 latach staran bez efektu. Poszlismy bo M mial obnizone parametry nasienia i wtedy kubel zimnej wody, ze endomenda i ze tylko ivf. Pol roku pozniej bylam w ciazy [emoji4]

reklama
Czy któraś z Was miała w zaleceniach picie takich ziółek ?
IMG_2658.JPG

Do góry