reklama
Lili normalnie cud. Bardzo Ci gratuluję! A napisz proszę czy to było Twoje pierwsze podejście?właśnie jestem na etapie sztucznej menopauzy. Muszę zaufać lekarzowi.
nieagatka
Fanka BB :)
Dziekuje.Lili normalnie cud. Bardzo Ci gratuluję! A napisz proszę czy to było Twoje pierwsze podejście?
Tak, pierwsze. Lekarze mowili, ze to cud, ze majac jedna komorke sie udalo. Wierze, ze i u Ciebie bedzie dobrze [emoji4]
ilmenau
Nie wiem czy mozna, nie mnie to oceniac, bo w pl nigdy sie nie leczylam. Miej nadzieje, z endomenda mozna wygrac. Ja mialam torbiele czekoladowe 4cm na obu jajnikach. Lekarz nie pozwolil ich ruszac, podal na 3 miesiace decapeptyl, wprowadzil mnie w menopauze, a potem od razu procedura. Uzyskalam 9 owocytow, 6 sie zaplodnilo, to 3 doby dotrwala 1 komorka - ma na imie Lili [emoji4]
Bede bardzo trzymac kciuki [emoji4]
Zobacz załącznik 931620
Jaka słodka!!!
ilmenau
Jakie miałyście dawki progesteronu przy trzydniowych zarodkach? Na sztucznym cyklu.
Ja miałam na początku 2*100 luteiny i 2x1 duphaston, po transferze 3*100 luteiny i 3x1 duphaston. Potem najpierw odstawilam duphaston (ok 16 tyg) a potem luteine (ok 18 tyg)
Marzycielka7
Ja tez
No ja czekam na ciebie :-) kto wie moze Kiedys sie miniemy w poczekalni z brzuchami :-) pierwsza ciaze mi prowadzil wegrzynowski mega super facet wiec napewno znowu do niego zawitam
Jak najbardziej jestem za!!!![emoji847]byśmy z tymi brzuszkami się mijały [emoji2]
Nawet spotkania wspólne rodzin z dziećmi poczętymi dzięki ivf to byłby fajny pomysł bo takie kobiety które przeszły to co my rozumieją się najlepiej
A długo przed tym jak zaszłaś w ciąże wiedziałaś ze chorujesz na endometrioze? Ja leczę sie już 5 lat.Dziekuje.
Tak, pierwsze. Lekarze mowili, ze to cud, ze majac jedna komorke sie udalo. Wierze, ze i u Ciebie bedzie dobrze [emoji4]
Marzycielka7
Nie wiem czy mozna, nie mnie to oceniac, bo w pl nigdy sie nie leczylam. Miej nadzieje, z endomenda mozna wygrac. Ja mialam torbiele czekoladowe 4cm na obu jajnikach. Lekarz nie pozwolil ich ruszac, podal na 3 miesiace decapeptyl, wprowadzil mnie w menopauze, a potem od razu procedura. Uzyskalam 9 owocytow, 6 sie zaplodnilo, to 3 doby dotrwala 1 komorka - ma na imie Lili [emoji4]
Bede bardzo trzymac kciuki [emoji4]
Zobacz załącznik 931620
Piękna gwiazdeczka mamusi [emoji7]
nieagatka
Nie wiedzialam. Poszla do kliniki z mysla o inseminacji, bylam po poronieniu i 2 latach staran bez efektu. Poszlismy bo M mial obnizone parametry nasienia i wtedy kubel zimnej wody, ze endomenda i ze tylko ivf. Pol roku pozniej bylam w ciazy [emoji4]A długo przed tym jak zaszłaś w ciąże wiedziałaś ze chorujesz na endometrioze? Ja leczę sie już 5 lat.
reklama
Marzycielka7
Czy któraś z Was miała w zaleceniach picie takich ziółek ?
Podziel się: