reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Od wczoraj tu jestem więc mało co jeszcze ogarniam ale bardzo chciałabym nawiązać kontakt z którąś z Was która choruje na endometriozę i podchodziła do in vitro albo ma zamiar tak jak ja. Chętnie wymianiłabym się doświadczeniem. Jestem jeszcze nie do końca zdecydowana więc tym bardziej chcialabym poznać Wasze doświadczenie, obawy... Myślę o Krk Parens.
Cześć. Nie mam Endo ale polecam Artvimed dr Chrostowski. Jestem po pierwszym i udanym podejsciu. Bliska mi osoba dzieki dr Chrostowsiemu zaszła naturalnie w ciążę, a miała już termin na początek stymulacji:)

Cześć Dziewczyny Ja jutro punkcja, tak bardzo chciałabym żeby było już po wszystkim. Gdyby któraś potrzebowała to został mi cały Menopur 1200 bez jednej dawki 150. Niestety jest już rozrobiony a stymulacja zakończona. Dajcie znać i jutro o 8 rano poproszę o mocne [emoji110][emoji110][emoji110]

Trzymam mocne kciukasy za Ciebie [emoji110][emoji110][emoji110]

Hej dziewczyny. Wkrótce zaczynamy ponowne staranie o dzidzie. 1criotransfer w 2017 udany... Dzidzia jest z nami. Teraz będe przygotowywać się do 2 criotransferu.. Wizytę mam za 2tyg. Mam sters taki, że hej... Moje pytanie czy któraś jest w podobnej sytuacji? Jak to wygląda... Ile cała przygotowka trwa do samego crio? I jakie koszty?

@Elessi niestety nie refundowane ☹️☹️
Masakra 1,5 tys do smieci jakby kosztow bylo malo... trzymam kciuki za fajne jajca :-) ja jutro sie dowiem jak z moimi zarodkami dzis cala 6 dzielnie jeszcze walczyla... jutro mrozenie wiec dopiero sie okaze ile sniezynek bedzie na mnie czekac :-) mam nadzieje ze wszystkie i do czterdziestki jakos je wszystkie ogarne hehehe

Masakra 1,5 tys do smieci jakby kosztow bylo malo... trzymam kciuki za fajne jajca :-) ja jutro sie dowiem jak z moimi zarodkami dzis cala 6 dzielnie jeszcze walczyla... jutro mrozenie wiec dopiero sie okaze ile sniezynek bedzie na mnie czekac :-) mam nadzieje ze wszystkie i do czterdziestki jakos je wszystkie ogarne hehehe
@Elessi Kochana to ja również trzymam ✊✊✊ za Teoje zarodeczki

reklama

Elessi trzymam kciuki[emoji110]za jutrzejsze dobre nowiny [emoji847][emoji2]

Do góry