reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiedzcie mi dziewczyny czy stymulację do punkcji zaczyna się w jakimś konkretnym dniu cyklu czy jest to bez znaczenia ?
W krotkim protokole stymulacje zaczyna sie zazwyczaj w 2-3 dniu cyklu.

W długim protokole zazwyczaj w cyklu poprzedzajacym najpierw tabletki anty od poczatku cyklu. Od 21 dnia zastrzyki na wyciszenie a potem po okolo 10- 17 dniach zaczyna sie stymulacje.

Ty juz wiesz jakim protokolem bedziesz szla?

W krotkim protokole stymulacje zaczyna sie zazwyczaj w 2-3 dniu cyklu.

W długim protokole zazwyczaj w cyklu poprzedzajacym najpierw tabletki anty od poczatku cyklu. Od 21 dnia zastrzyki na wyciszenie a potem po okolo 10- 17 dniach zaczyna sie stymulacje.

Ty juz wiesz jakim protokolem bedziesz szla?

Najprawdopodobniej krótkim z tego co wiem ale wszystko się wyjaśni za 3 tyg na wizycie [emoji2]

U mnie zmiana planów. Musiałam odwołać jutrzejszy transfer, bo leżę w łóżku z gorączką! Grypa jak nic. Wszystko mi się przesunie :( jestem rozczarowana i zła :/

U mnie zmiana planów. Musiałam odwołać jutrzejszy transfer, bo leżę w łóżku z gorączką! Grypa jak nic. Wszystko mi się przesunie :( jestem rozczarowana i zła :/
Przykro mi wiem co czujesz, najgorsze zawsze to czekanie... a bylo tak blisko transferu. Nic niestety nie poradzimy. Życie kochana... my planujemy a ono swoje.
Ja tez sie przygotowuje do transferu i sie boje ze cos wyskoczy. Mnie tez gardlo zaczyna boleć ale mam nadzieję ze to tylko delikatne przeziebienie i do transferu przejdzie.

reklama
Przykro mi wiem co czujesz, najgorsze zawsze to czekanie... a bylo tak blisko transferu. Nic niestety nie poradzimy. Życie kochana... my planujemy a ono swoje.
Ja tez sie przygotowuje do transferu i sie boje ze cos wyskoczy. Mnie tez gardlo zaczyna boleć ale mam nadzieję ze to tylko delikatne przeziebienie i do transferu przejdzie.
No ja już czułam wczoraj, że mnie gardło zaczyna boleć, potem kaszel no i dziś gorączka. No ale co zrobię, życie...widocznie tak ma być.
A u Ciebie kiedy możliwy transfer?

Do góry