reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No ja już czułam wczoraj, że mnie gardło zaczyna boleć, potem kaszel no i dziś gorączka. No ale co zrobię, życie...widocznie tak ma być.
A u Ciebie kiedy możliwy transfer?
Ja jestem na cyklu sztucznym. W piatek usg i w zależności jak tam endometrium bedzie roslo. Myślę ze jakoś po 15 stycznia. Mam nadzieje że nic nie wyskoczy niespodziewanego...

reklama
U mnie zmiana planów. Musiałam odwołać jutrzejszy transfer, bo leżę w łóżku z gorączką! Grypa jak nic. Wszystko mi się przesunie :( jestem rozczarowana i zła :/
Kochana nie maryw siee lepiej przrsunac niz ryzykowac. Ja ostatnio mialam tez spore infekcje kilka razy bol gardla, grype zololadkowa, opryszczka, a teraz angina i jesCzr jakby tego bylo malo dostalam uczulenie na antybiotyk i cala twarz spuchnieta w ktostki z wydzielina, cala twarz piecze i swedzi. Wiec tez pewnie w razie czego bedzie sie u mnie przrsuwalo, nawet rodzinna powiedzial ze to ivf musze byc czysta bez infekcji. Lepiej dmuchac na zimne.

Dziewczyny pomódlcie się za moją córeczkę. Nie mam sił aby wszystko opisywać. Szyjka zgładzona, wody się sączą. Jestem w szpitalu, zaczyna się walka o każdy dzień. Boże daj mi siły.

Motylku, myslami i modlitwa z Wami kochane dziewczyny, wierze, ze bedzie dobrze, musi! [emoji173]️

U mnie zmiana planów. Musiałam odwołać jutrzejszy transfer, bo leżę w łóżku z gorączką! Grypa jak nic. Wszystko mi się przesunie :( jestem rozczarowana i zła :/

Przykro mi, że tak wyszło :(
Pamiętaj, że lepiej przełożyć o 1 miesiąc niż żeby miało się nie udać przez choróbsko. Ja miałam mieć drugi transfer w kwietniu ale przez własną głupotę (źle bralam leki) musiałam przesunąć i w końcu odbył się w lipcu ale ze szczęśliwym finałem. Ty nie masz wpływu na chorobę. ✊✊✊ Za przesunięty transfer ze szczęśliwym finałem!

Ostatnia edycja:
@Ela86 @Beata 4 mocne kciuki za dobre wieści od gina. :D
@ilmenau powodzenia na wizycie, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. :*
@Netiaskitchen @Gotart myślami z Wami, już niedługo zobaczycie swoje cudowne bąbelki. :D

Ponawiam prośbę o przejęcie kalendarza, coraz rzadziej jestem na forum, bo niestety nie daję rady siedzieć przy kompie. :(
Za wszystkie Was trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. :*
Miłego dnia! :)
Przepraszam, ze z opóźnieniem, ale za to z dobrymi wieściami :) moje usg 4.01 to było usg II trymestru, maluch zostały wyogladany na wszystkie strony (dosłownie bo nie chciał się obrócić i wiecznie pokazywał nam plecki), wszystko u niego dobrze, gin nie miała żadnych uwag, waży 285 g i jest na 100% chłopcem :)
@Justin87 gdybys miała chwilkę to możesz mi zmienić termin porodu na 28.05 oraz dodać wizytę u gin na 25.01.
@annemarie bardzo się cieszę, ze u Ciebie wszystko cudownie!

reklama
Do góry