Tak po udanym, za pierwszym podejściem pierwszy transfer , podany 1 zarodek pięciodniowa blastocysta , ale nie wiem czy już ci nie pisałam we wcześniejszych postach syn za kilkanaście dni kończy 10 miesięcy , jeszcze mamy 4 mrozaczki , ale jak będę podchodziła znowu , to bierzemy 1 też , i jak się uda znowu za pierwszym razem to 3 pozostałe oddamy do adopcji .czarnu1a Wy po udany ivf?
reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
Tak po udanym, za pierwszym podejściem pierwszy transfer , podany 1 zarodek pięciodniowa blastocysta , ale nie wiem czy już ci nie pisałam we wcześniejszych postach syn za kilkanaście dni kończy 10 miesięcy , jeszcze mamy 4 mrozaczki , ale jak będę podchodziła znowu , to bierzemy 1 też , i jak się uda znowu za pierwszym razem to 3 pozostałe oddamy do adopcji .
Tyle tych postów ze człowiek czasem się gubi [emoji6]
WybaczamTyle tych postów ze człowiek czasem się gubi [emoji6]
Tyle tych postów ze człowiek czasem się gubi [emoji6]
Ostatnia edycja:
JulkaKoszulka
Zaciekawiona BB
Kochana, kto decyduje o ilości transferowanych zarodków ? Niebawem będę podchodziła do pierwszego in vitro. Za tydzień zaczynam stymulację. Czy lekarz sugeruje ilość zarodków? Czy wiek ma znaczenie ? Od czego to zależy? Gratuluję synka i szczęśliwego pierwszego podejścia :-)Tak po udanym, za pierwszym podejściem pierwszy transfer , podany 1 zarodek pięciodniowa blastocysta , ale nie wiem czy już ci nie pisałam we wcześniejszych postach syn za kilkanaście dni kończy 10 miesięcy , jeszcze mamy 4 mrozaczki , ale jak będę podchodziła znowu , to bierzemy 1 też , i jak się uda znowu za pierwszym razem to 3 pozostałe oddamy do adopcji .
Wiesz co u nas w klinice lekarz ,nie wiem jak jest w innych , ja chciałam dwa zarodki od razu za pierwszym podejściem, ale gin powiedziedziala mi że najpierw podany będzie jeden, a dokładnie to dalej nie wiem nie chce wprowadzać w błąd może dziewczyny inne ci odpiszą które wiedzą bardziej jak to jest . Dziekuje :* ,to w takim razie życzę powodzenia i 3 mam kciukiKochana, kto decyduje o ilości transferowanych zarodków ? Niebawem będę podchodziła do pierwszego in vitro. Za tydzień zaczynam stymulację. Czy lekarz sugeruje ilość zarodków? Czy wiek ma znaczenie ? Od czego to zależy? Gratuluję synka i szczęśliwego pierwszego podejścia :-)
nadzieja xxx
trzymaj się kochana wszystko będzie dobrze zobaczysz musisz w to wierzyć i byc silna dla Was bedziemy sie modlić żeby wszystko zakończyło się happy endem trzymaj sięDziewczyny pomódlcie się za moją córeczkę. Nie mam sił aby wszystko opisywać. Szyjka zgładzona, wody się sączą. Jestem w szpitalu, zaczyna się walka o każdy dzień. Boże daj mi siły.
Wiesz co u nas w klinice lekarz ,nie wiem jak jest w innych , ja chciałam dwa zarodki od razu za pierwszym podejściem, ale gin powiedziedziala mi że najpierw podany będzie jeden, a dokładnie to dalej nie wiem nie chce wprowadzać w błąd może dziewczyny inne ci odpiszą które wiedzą bardziej jak to jest . Dziekuje :* ,to w takim razie życzę powodzenia i 3 mam kciuki
Ja miałam 6.12 pierwszy transfer i od razu 2 zarodki podane. Pani embriolog mnie przez telefon pytała ile chcemy podawać jak dzwoniła z info jak się rozwijają. Później w klinice też pytali żeby się upewnić, ale nikt nie doradzał żeby dać 1.
Sol
Jeju kochany motylku. Znam kobiety, które lezaly w takiej sytuacji tygodniami i urodziły duże, zdrowe dzieciaczki.Dziewczyny pomódlcie się za moją córeczkę. Nie mam sił aby wszystko opisywać. Szyjka zgładzona, wody się sączą. Jestem w szpitalu, zaczyna się walka o każdy dzień. Boże daj mi siły.
Życzę Ci tego z całego serca.
A jeśli malutka się pospieszy na świat to też będzie walczyć i wszytko się ułoży. Jak wiesz moja malutka to też wczesniaczek.
Pisz jeśli jak kolwiek mogę Cię wspomóc.
Ściskam mocno.
reklama
Sol
Wydaje mi się, że w 24.Dziewczyny A @motylek24 którym jest tygodniu ciazy?mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.Trzymam kciuki
Modlę się żeby malutka siedziała w brzuchu jak długo się da.
[emoji120] za [emoji1652] [emoji1652]
Podziel się: