reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej! Możliwe, że w tym tygodniu będę miała transfer :) ale, jeszcze jutro muszę zrobić progesteron bo póki co wynik nie wskazuje owulacji a dziś mam 16 dc. No chyba,że się zdarzy cykl bezowulacyjny to mi wszystko przepadnie :/

Dziewczyny z GynC, mam pytanko o wyniki badań, dostałam hasło dostępu, wynik bety miał być w piątek, cały czas sprawdzam i nic, ale zastanawiam się w którym miejscu są wyniki jak się zaloguję to mam: informacje (nic tu nie ma), dane i rezerwacje, gdzie wyniki się pojawiają jak już są?
U mnie pęcherzyk słabo rośnie, więc pewnie za tydzień decyzja o odstawianiu leków, k...., i tyle moich marzeń
Katka a sprawdzasz na tel czy z kompa? Bo ja na tel w ogóle nie widzę nic a na komie wyniki są. Nie wiem czy im coś nie działa czy w ogóle nie maja dla wyników wersji mobilnej, hmmm
A który dpt jesteś? Jak sytuacja u Ciebie dokładniej? Małe przyrosty czy co?? Kiedy jakaś wizyta?
Hej! Możliwe, że w tym tygodniu będę miała transfer :) ale, jeszcze jutro muszę zrobić progesteron bo póki co wynik nie wskazuje owulacji a dziś mam 16 dc. No chyba,że się zdarzy cykl bezowulacyjny to mi wszystko przepadnie :/
Super! Niech pękają te jajca! A na wizycie ostatnio jakiej wielkości były pęcherzyki?

Wydaje mi się że chyba jak pęcherzyk uwalnia komórkę to później zaczyna spadać. Przy stymulacji estradiol jest wysoki szczególnie jak jest dużo pęcherzyków . Ale pewna nie jestem
Estradiol zaczyna spadać jeśli nie doszło do zapłodnienia - tak samo jak progesteron. Kiedy oba hormony są na niskim poziomie następuje miesiączka. Nie może zacząć spadać od razu o owulacji bo jet tak samo odpowiedzialny za utrzymanie ciąży jak progesteron

Katka a sprawdzasz na tel czy z kompa? Bo ja na tel w ogóle nie widzę nic a na komie wyniki są. Nie wiem czy im coś nie działa czy w ogóle nie maja dla wyników wersji mobilnej, hmmm
A który dpt jesteś? Jak sytuacja u Ciebie dokładniej? Małe przyrosty czy co?? Kiedy jakaś wizyta?

Super! Niech pękają te jajca! A na wizycie ostatnio jakiej wielkości były pęcherzyki?
Sprawdzam na kompie i telefonie, no to może dzisiaj będą,
U mnie przed stymulacją naturalsik się pojawił, a że cgcuałam pozbyć się torbieli to brałam castagnus i tak się rozregulowałam, że nie mam pojęcia kiedy była owu, no tak beta niby w normie ale dolne granice 60%, pojawił się pęcherzyk, ale też średni rośnie, co piątek jestem u G, teraz miałam właśnie zrobić u nich betę i znowu w pt na wizytę czy już odstawiać leki
A co u Ciebie, kiedy wizyta? Betka piękna

reklama
Do góry