reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej! Możliwe, że w tym tygodniu będę miała transfer :) ale, jeszcze jutro muszę zrobić progesteron bo póki co wynik nie wskazuje owulacji a dziś mam 16 dc. No chyba,że się zdarzy cykl bezowulacyjny to mi wszystko przepadnie :/

Dziewczyny z GynC, mam pytanko o wyniki badań, dostałam hasło dostępu, wynik bety miał być w piątek, cały czas sprawdzam i nic, ale zastanawiam się w którym miejscu są wyniki jak się zaloguję to mam: informacje (nic tu nie ma), dane i rezerwacje, gdzie wyniki się pojawiają jak już są?
U mnie pęcherzyk słabo rośnie, więc pewnie za tydzień decyzja o odstawianiu leków, k...., i tyle moich marzeń
Katka a sprawdzasz na tel czy z kompa? Bo ja na tel w ogóle nie widzę nic a na komie wyniki są. Nie wiem czy im coś nie działa czy w ogóle nie maja dla wyników wersji mobilnej, hmmm
A który dpt jesteś? Jak sytuacja u Ciebie dokładniej? Małe przyrosty czy co?? Kiedy jakaś wizyta?
Hej! Możliwe, że w tym tygodniu będę miała transfer :) ale, jeszcze jutro muszę zrobić progesteron bo póki co wynik nie wskazuje owulacji a dziś mam 16 dc. No chyba,że się zdarzy cykl bezowulacyjny to mi wszystko przepadnie :/
Super! Niech pękają te jajca! A na wizycie ostatnio jakiej wielkości były pęcherzyki?

Wydaje mi się że chyba jak pęcherzyk uwalnia komórkę to później zaczyna spadać. Przy stymulacji estradiol jest wysoki szczególnie jak jest dużo pęcherzyków . Ale pewna nie jestem
Estradiol zaczyna spadać jeśli nie doszło do zapłodnienia - tak samo jak progesteron. Kiedy oba hormony są na niskim poziomie następuje miesiączka. Nie może zacząć spadać od razu o owulacji bo jet tak samo odpowiedzialny za utrzymanie ciąży jak progesteron

Katka a sprawdzasz na tel czy z kompa? Bo ja na tel w ogóle nie widzę nic a na komie wyniki są. Nie wiem czy im coś nie działa czy w ogóle nie maja dla wyników wersji mobilnej, hmmm
A który dpt jesteś? Jak sytuacja u Ciebie dokładniej? Małe przyrosty czy co?? Kiedy jakaś wizyta?

Super! Niech pękają te jajca! A na wizycie ostatnio jakiej wielkości były pęcherzyki?
Sprawdzam na kompie i telefonie, no to może dzisiaj będą,
U mnie przed stymulacją naturalsik się pojawił, a że cgcuałam pozbyć się torbieli to brałam castagnus i tak się rozregulowałam, że nie mam pojęcia kiedy była owu, no tak beta niby w normie ale dolne granice 60%, pojawił się pęcherzyk, ale też średni rośnie, co piątek jestem u G, teraz miałam właśnie zrobić u nich betę i znowu w pt na wizytę czy już odstawiać leki
A co u Ciebie, kiedy wizyta? Betka piękna

reklama
Do góry