reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja pół roku wcześniej miałam 1,5 i tak bardzo spadło i za szybko według lekarza
A u Ciebie przyczyna tylko AMH ?
W sumie po trochę wszystkiego. Insulinooporość nie przyswajam podstawowych witamin tylko metylowane i lekarka twierdzi że jestem uczulona na gluten bo geny wyszły mi nie prawidłowe ale przeciwciała znów nie... Ech sama już nie wiem. A ty nie rozwazalas ponownego zbadania amh?

reklama
W sumie po trochę wszystkiego. Insulinooporość nie przyswajam podstawowych witamin tylko metylowane i lekarka twierdzi że jestem uczulona na gluten bo geny wyszły mi nie prawidłowe ale przeciwciała znów nie... Ech sama już nie wiem. A ty nie rozwazalas ponownego zbadania amh?

Kochana ja badałam AMH juz od marca ale spadek nastąpił w październiku a w listopadzie dramatyczny wynik z dwóch niezależnych laboratoriów bo tak zalecił lekarz i niestety wyszły takie same wyniki [emoji20]
W połowie stycznia będę mieć wyniki kariotypow CFTR, FMR1 wiec zobaczymy co mi lekarz powie po ich odczytaniu na wizycie

Do góry