Śliwka12345
Fanka BB :)
ESTRADIOL mniej niż 60 a progesteron mniej niż 1A jakie musza być parametry progesteronu by można było przystąpić do ivf ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ESTRADIOL mniej niż 60 a progesteron mniej niż 1A jakie musza być parametry progesteronu by można było przystąpić do ivf ?
ESTRADIOL mniej niż 60 a progesteron mniej niż 1
A ty też się szykujesz do transferu? Tak wogle czy ktoś wie kiedy ESTRADIOL spada?No to póki co mój estradiol jest 37,00
A progesteron 1,18
A ty też się szykujesz do transferu? Tak wogle czy ktoś wie kiedy ESTRADIOL spada?
Jaka przyczyną?Narazie się szykuje do stymulacji
Wizyta 30 stycznia
A później punkcja i walka by się udało
Jaka przyczyną?
U mnie amh 0.9 i w sumie nie wiem dlaczego takie niskieAMH 0,38 przedwczesne wygasanie jajników
Niestety to genetyczne u mnie [emoji20]
U mnie amh 0.9 i w sumie nie wiem dlaczego takie niskie
W sumie po trochę wszystkiego. Insulinooporość nie przyswajam podstawowych witamin tylko metylowane i lekarka twierdzi że jestem uczulona na gluten bo geny wyszły mi nie prawidłowe ale przeciwciała znów nie... Ech sama już nie wiem. A ty nie rozwazalas ponownego zbadania amh?Ja pół roku wcześniej miałam 1,5 i tak bardzo spadło i za szybko według lekarza
A u Ciebie przyczyna tylko AMH ?
W sumie po trochę wszystkiego. Insulinooporość nie przyswajam podstawowych witamin tylko metylowane i lekarka twierdzi że jestem uczulona na gluten bo geny wyszły mi nie prawidłowe ale przeciwciała znów nie... Ech sama już nie wiem. A ty nie rozwazalas ponownego zbadania amh?