Jeżeli to będzie tzw. poronienie zatrzymane to nie będzie objawów, no chyba, że zanik objawów ciążowych jeżeli się jakieś ma.Dziewczyny jak wygląda poronienie? Czy coś je zapowiada? Zawsze jest plamienie/krwawienie? Czy nie ma jednak reguły i może się okazać dopiero na USG bez wcześniejszych objawów?
reklama
NadziejaJest
Fanka BB :)
Pomocyyy pliiiss. Kochane potrzebuje jutro wykonac subpopulacje limfocytow w Warszawie..orientujecie sie gdzie robia? W synevo odpada. Dopiero 3.01 bedzie mozna. Invicta to samo. Invimed..tam nie robia. Gdzie jeszcze? Musze jutro bo cykl mi minie
Ja robiłam w Petra Medica przy Grochowskiej, ale nie wiem jak przyjmuja między świętami. Zadzwoń tamPomocyyy pliiiss. Kochane potrzebuje jutro wykonac subpopulacje limfocytow w Warszawie..orientujecie sie gdzie robia? W synevo odpada. Dopiero 3.01 bedzie mozna. Invicta to samo. Invimed..tam nie robia. Gdzie jeszcze? Musze jutro bo cykl mi minie
Ja nie znam tej kliniki ,ale dużo dziewczyn nie było z niej zadowolonych , polecają raczej Katowice albo Wraszawehej dziewczyny. Planujemy z partnerem zaplodnienie in vitro w parens w krakowie. Podchodziła może któraś z Was tam do tej procedury i mogła by powiedzieć czy warto tam podchodzić czy lepiej szukać gdzieś indziej ??
ilmenau
Pessar zdjęty i czekamy. Prawdopodobnie 4.01 cc Praktycznie tydzień tylko!!!
Jak fajnie, już za tydzień przytulisz swoje Maleństwo!!! Spokojnego oczekiwania a ciotki czekają na zdjęcia
Ja nie polecam byłam tam na jednej wizycie jakos tam sztampowo traltuja wszystkich...hej dziewczyny. Planujemy z partnerem zaplodnienie in vitro w parens w krakowie. Podchodziła może któraś z Was tam do tej procedury i mogła by powiedzieć czy warto tam podchodzić czy lepiej szukać gdzieś indziej ??
Polecam Artvimed Kraków i dr Chrostowskiego
labelladurmiente
Dziewczyny jak wygląda poronienie? Czy coś je zapowiada? Zawsze jest plamienie/krwawienie? Czy nie ma jednak reguły i może się okazać dopiero na USG bez wcześniejszych objawów?
Niestety moze sie okazać dopiero na usg i to przy pełnych objawach. Przerobiłam to rok temu. Mdłości, bolesne piersi a na usg brak serduszka, ktore wcześniej zdrowo biło i poronienie zatrzymane. Gdybym nie poszła na to usg żyłabym w błogiej nieświadomości o dziejącej sie tragedii jeszcze długo. Bo nawet kropki plamienia nie było.
Masz jakieś podejrzenia? Cos sie dzieje? Czy tak profilaktycznie pytasz, kochana?
reklama
Jak chcesz Kraków to bardzo polecam Artvimed na ul. Legendy i doktora ChJa nie znam tej kliniki ,ale dużo dziewczyn nie było z niej zadowolonych , polecają raczej Katowice albo Wraszawe
Podziel się: