Takie moje schizy. Mam nadzieję, że się nie potwierdzą.Czemu o to pytasz. Czy coś nie tak?
reklama
Oj dziewczyny. Ja przez tą opryszczke też zaczęłam świrować. Już jest lepiej i chyba powoli zanika ale nerwy są. Objawów ciażowych brak, no oprócz większych piersi. Idę jutro na USG bo do planowanej wizyty 09.01 nie wytrzymam. Jak już czytałam na forum .... matka-wariatka
Ja robiłam w centrum zdrowia dziecka. Akurat musiałam wykonać w weekend majowy i podobnie jak teraz w okresie świątecznym inne laboratoria nie mogły wykonać.Pomocyyy pliiiss. Kochane potrzebuje jutro wykonac subpopulacje limfocytow w Warszawie..orientujecie sie gdzie robia? W synevo odpada. Dopiero 3.01 bedzie mozna. Invicta to samo. Invimed..tam nie robia. Gdzie jeszcze? Musze jutro bo cykl mi minie
Trzeba wierzyć, że będzie dobrze, trzymam kciuki za Twój naturalny cud,Takie moje schizy. Mam nadzieję, że się nie potwierdzą.
Schizy to chyba specjalność każdej kobiety po przejściach, ja jutro wizyta a w głowie chyba wszystkie scenariusze przerobiłam,
dżoasia
Fanka BB :)
A nie masz możliwości się gdzieś na wariata wcisnąć na jutro lub sobotę? Ewentualnie jak Biedrona pisze - podjedź na ip jeśli masz nerwy do nich.2 stycznia
@Biedroneczka83 a co u Ciebieeee?????
Biedroneczka83
A nie masz możliwości się gdzieś na wariata wcisnąć na jutro lub sobotę? Ewentualnie jak Biedrona pisze - podjedź na ip jeśli masz nerwy do nich.
Dzoasia przepraszam zapomniałam Ci pogratulować chyba - oczywiście bardzo się cieszę!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
U mnie leci - w połowie stycznia kolejna wizyta.
Śliwka12345
Ok
Ja się też zastanawiam nad sobą. 7 dpt miałam betę 25 9dpt 59 i doszło aż do 177 i się zatrzymała. Po transferze byłam przeziębiona i miałam takie zapalenie gardła że nie mogłam mówić. I też się zastanawiam czy to nie od tegoWitam wszystkie staraczki
Jestem tu nowa, ponieważ obiecałam sobie, że nie będę wchodzić na żadne fora i czytać podczas starań żeby się nie dołować, ale dziś już nie mogę. Jestem 9 dpt 5dniowego zarodka i nie wytrzymałam i zrobiłam dziś bete.
czułam, że nic z tego bo już 2dpy miałam opryszczkę a wczoraj jakaś jelitówka mnie dopadła.
moja beta 0,1 mIU/ml. czemu to tak zawsze wychodzi...
dżoasia
A jak się czujesz? Zwierzenia do ucha porcelanowego są nadal?Dzoasia przepraszam zapomniałam Ci pogratulować chyba - oczywiście bardzo się cieszę!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
U mnie leci - w połowie stycznia kolejna wizyta.
Który u Ciebie tc już?
Biedroneczka83
A jak się czujesz? Zwierzenia do ucha porcelanowego są nadal?
Który u Ciebie tc już?
Wedle usg 9 wedle transferu 10 ale mam się podobno tym nie przejmować bo pika....
No niestety nadal śpię i wymiotuje ale może już niedługo.
Ostatnia edycja:
reklama
Ja teraz na wyjeździe u rodzinki, a oni nic nie wiedzą. Wracamy w weekend, to już chyba nie będę cudować 2 dni przed planowym USG. Ale dziękuję za wsparcieA nie masz możliwości się gdzieś na wariata wcisnąć na jutro lub sobotę? Ewentualnie jak Biedrona pisze - podjedź na ip jeśli masz nerwy do nich.
@Biedroneczka83 mogę od Ciebie zabrać troszkę tych "skutków ubocznych" Ty byś się poczuła trochę lepiej. Ja paradoksalnie chyba też
@Majaaa opryszczkę masz pierwszy raz w życiu, czy miałaś kiedyś?
Podziel się: