reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moja też lubi i trzy poszaleć ale może to będzie wersja light. Jednak mimo mdłości i diety pozwoliłam sobie na pyszne ciasto pożegnalne:D
Tylko że przeziębienie może potęgować migrenę. Kuruj się Kochana by święta były spokojne.

@sssurykatka dobrze że wszystko z maleństwem w porządku. Podziwiam za zimną krew❤️❤️❤️

@sksk kciuki za udany transfer ✊✊✊✊

Nie mam transferu w tym cyklu, także mogę jeszcze trochę poszaleć z alkoholem w te święta :), chociaż jak ten bol przy chodzeniu, a dokładnie te chluśniecia w brzuchu przy dotykaniu piętami podłógi sie utrzymaja to bede miała bardzo leniwy czas, ale kciuki się przydadzą na zapas:) Dziękuję

reklama
Dziewczyny jednak mam szesc zarodków nadal, ten jeden ktory wczoraj niby padł wziął się do roboty i się podzielił dalej. Czyli mam teraz cztery po osiem blastomerów i dwa po szesc blastomerów. Uff coraz bardziej się boje....coraz bardziej o nich myślę
Hehe jeszcze się okaże że będziecie wielodzietną rodzinką! [emoji110]
Która to doba jest?

Hehe jeszcze się okaże że będziecie wielodzietną rodzinką! [emoji110]
Która to doba jest?
Nie do końca wiem jak oni to liczą, ale pani z labu mi powiedziała, że dzis jest trzecia, czyli chyba trzy doby od zapłodnienia bylo dziś w południe, a informacja z dzisiaj z rana. Pani powiedziała, też, ze już przy 10 blastomerach mozna mrozić ale jak jutro zadzwoni to sie jeszcze raz będę pytać jak to jest.

Mam nadzieję na wielodzietna rodzinkę:) ale u mnie kariotyp nieprawidłowy, także statystycznie rzecz biorąc sa nikle szansę na wszystkie dobre.

Mój ukochany mi dziś mówił, ze kiedys mu wypominałam wiek, ze trzeba się szybko zabrac do roboty, bo jego plemniki wraz z jego wiekiem będą coraz gorsze i dzis był bardzo dumny z tego jednego co wczoraj niby padł

reklama
Hej Dziewczyny,
@Sol @annemarie @Beata 4 samych dobrych wieści i pięknych widoków. <3 <3 <3

Ponawiam prośbę o przejęcie kalendarza, ja jestem coraz bardziej do niczego, poza tym po rozmowie z ginem dzisiaj ustaliliśmy, że 27.12 mam się wybrać do szpitala. :)
Dziękuję kochana ja już po prenatalnych wczoraj chyba do kalendarza wkradł się chochlik :) teraz wizyta 4 stycznia poproszę mnie wpisać dziękuję :) ;) ❤❤❤

Do góry