reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej Dziewczyny,
@Sol @annemarie @Beata 4 samych dobrych wieści i pięknych widoków. <3 <3 <3

Ponawiam prośbę o przejęcie kalendarza, ja jestem coraz bardziej do niczego, poza tym po rozmowie z ginem dzisiaj ustaliliśmy, że 27.12 mam się wybrać do szpitala. :)
My juz tez po kontroli , szyjka dluga , zamknieta. Niestety bez usg bo dowcipnie juz nie mozna bo dzieci sa za duze, a przez brzuch za male.Czekamy do 3 sty i wtedy bedziemy podgladac. Dziekuje za pamiec.

reklama
Ja już byłam u 4 specjalistów i każdy mówi nie ruszać ,a tylko jeden powiedział zlikwidować
I temu mam takie mieszane uczucia
Najgorsze to ,ze dostałam okres ,a zostane jeszxze z 10 dni w pl

Ja bym polegała na opinii lekarzy którzy się w chorobach szyjki macicy specjalizują. Lewandowski specjalizuje się w niepłodności więc nie stawiałabym jego głosu ponad 4 specjalistów u których byłaś. Ja też leczę się w Novum i też mi podczas robienia transferu Lewandowski zwrócił uwagę na nadżerkę którą mam ale powiedziałam mu u kogo z tym byłam i co zalecili i powiedział tylko, że w takim razie ok.

Dziękuję. Ja już po usg. Wszystko ok u nas. Malutki rośnie. Jutro 21 tydzień. Modlę się o jeszcze 3 a potem o następne bo oczywiście są coraz większe szanse na to, że będzie z nami jeśli się urodzi wcześnie. A może zrobi nam niespodziankę i dotrwamy do terminu... :)
Dziękuje za kciuki. x
Ja mam nadzieję, że posiedzi sobie jeszcze co najmniej 12 tygodni. Nie wywołujemy wika z lasu i małego Słonka z brzucha hihi. Tak trzymać! :)

W ogóle cieszę się, że dzisiaj same dobre newsy!!

Dziękuję. Ja już po usg. Wszystko ok u nas. Malutki rośnie. Jutro 21 tydzień. Modlę się o jeszcze 3 a potem o następne bo oczywiście są coraz większe szanse na to, że będzie z nami jeśli się urodzi wcześnie. A może zrobi nam niespodziankę i dotrwamy do terminu... :)
Dziękuje za kciuki. x

Pewnie ze dotrwacie! Każda ciąża jest inna. Ile waży Maluszek? :)

reklama
@Agonia777 - łącze się w migrenowym bólu:growl: moja trwa w najlepsze 2 dzień - takie oczyszczanie żołądka przed świątecznym obżarstwem :mad: , i aby nie było za piknie jeszcze przeziębienie :unsure:
Moja też lubi i trzy poszaleć ale może to będzie wersja light. Jednak mimo mdłości i diety pozwoliłam sobie na pyszne ciasto pożegnalne:D
Tylko że przeziębienie może potęgować migrenę. Kuruj się Kochana by święta były spokojne.

@sssurykatka dobrze że wszystko z maleństwem w porządku. Podziwiam za zimną krew❤️❤️❤️

@sksk kciuki za udany transfer ✊✊✊✊

Do góry