Tak z innej strony, znacie wątek Itsaris i małej Tosi? Podziwiam tą kobietę, jest cudowna i umie bardzo ładnie mowić o uczuciach-lektura dla każdego, szczególnie z poza tego wątku, długo się wahałam czy to dobry temat dla kobiet w ciąży i czy o nim tutaj pisać, ten wątek mnie moze bardziej niż Was dotyczy, bo ja świadomie chcę zrezygnować z zarodka z wada genetyczną, bo mam wieksze prawdopodobieństwo niż Wy, żeby później nie stawać przed takim wyborem jak bohaterka, boję się takiego zawieszenia jak ona miała, chociaż to jeszcze mnie tak nie straszy jak moja śmierć i zostawienie tego dziecka samego na świecie
reklama
Justyska13
Fanka BB :)
Kochana to teraz lez i odpoczywajJa jestem po horrorze. Dziś tano bylam na cytologii, z racji polipa spodziewałam się krwawienia, a tu miła niespodzianka, nic.
Leżę sobie przed tv z psami, aż tu nagle skurcz i fontanna... dziewczyny, tak nie krwawiłam nigdy. Drżącymi rękami ścierając krew z podłogi lazienki dzwoniłam po taksówkę (bo sama jestem), bo bałam się, że się wykrwawię albo zasłabnę za kierownicą. Na IP wyczyścili mi tam co trzeba, dziecko żyje, krwawienie najprawdopodobniej z polipa - musiało cały dzień się zbierać i chlusnąć na raz. Ale dostałam zakaz pracy i nakaz siedzenia na dupsku w domu. Horror mówię Wam.
Kokoszka33
Aktywna w BB
A teraz martwię się estradiolem spadl że 171 na 133 ...Dlaczego za mały? Przecież podwoił się wynik [emoji4]
Tak. Czytam jej watek z zapartym tchem.Tak z innej strony, znacie wątek Itsaris i małej Tosi? Podziwiam tą kobietę, jest cudowna i umie bardzo ładnie mowić o uczuciach-lektura dla każdego, szczególnie z poza tego wątku, długo się wahałam czy to dobry temat dla kobiet w ciąży i czy o nim tutaj pisać, ten wątek mnie moze bardziej niż Was dotyczy, bo ja świadomie chcę zrezygnować z zarodka z wada genetyczną, bo mam wieksze prawdopodobieństwo niż Wy, żeby później nie stawać przed takim wyborem jak bohaterka, boję się takiego zawieszenia jak ona miała, chociaż to jeszcze mnie tak nie straszy jak moja śmierć i zostawienie tego dziecka samego na świecie
ilmenau
Dziewczyny mam wyniki drugiej bety 10dpt 473, 8dpt bylo 139. Co sadzicie? Mialam podana 1 5-dniowa blastocyste, wizyte u lekarza mam 28 grudnia, pozdrowienia dla was wszystkich
Bardzo ładny przyrost, czekaj teraz grzecznie na wizytę
dżoasia
ja kiedyś troszkę przeczytałam ale brak czasu na codzienne studiowanie, może sie uda ze bede przedłużać l4 to nadrobię od początkuTak. Czytam jej watek z zapartym tchem.
dżoasia
meeeega!!!Dziewczyny mam wyniki drugiej bety 10dpt 473, 8dpt bylo 139. Co sadzicie? Mialam podana 1 5-dniowa blastocyste, wizyte u lekarza mam 28 grudnia, pozdrowienia dla was wszystkich
Mieciu85
pichciła taki trochę "catering" wigilijny do mamy i teściowej haha (zamiast tam na ostatnią chwilę w biegu to robię u siebie na spokojnie podwójną ilość i wiozę potem, niech jedzą )
Moglas mieciowi zarelko do tej paczki dopakowac, ze tez nie pomyslalam haha[emoji38][emoji38]
Justyska13
@Vinszka szka jakie mialas robione badania przed stymulacja?Ciesz się kochana, ciesz. Ja pamiętam swoje pierwsze dwie bety 36 i 97. Cieszyłam się jak diabli. [emoji16]
Ostatnia edycja:
reklama
Justbreath1
Początkująca w BB
Bardzo ładny przyrost, czekaj teraz grzecznie na wizytę
Dziekuje[emoji6] nachodza mysli, ze może zbyt duży, nie pozostaje nic innego jak czekac [emoji6]
Podziel się: