Monika 2311
Zaangażowana w BB
Pomóżcie mi dwa dni temu robiłam betę 11dpt 3 dniowy zarodek wynik 188.4 dzisiaj powtórzyłam i tylko 301.7 co może oznaczać tak niski przyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a godziny pobrania krwi takie same i to samo lab?Pomóżcie mi dwa dni temu robiłam betę 11dpt 3 dniowy zarodek wynik 188.4 dzisiaj powtórzyłam i tylko 301.7 co może oznaczać tak niski przyrost
Przyrost hormonu jest w normiePomóżcie mi dwa dni temu robiłam betę 11dpt 3 dniowy zarodek wynik 188.4 dzisiaj powtórzyłam i tylko 301.7 co może oznaczać tak niski przyrost
Przyrost hormonu jest w normie
Twój średni dwudniowy przyrost hormonu beta HCG to 302 mlU/ml (60.3%).
Beta HCG powinien zwiększać się mniej więcej o 66% co 48h.
HCG podwaja się co 2 dni 22 godzin (71 godzin).
Read more at Link do: Kalkulator beta HCG | Plodnosc.pl
Doktor Ch zaczaruje na pewno! Będziesz miała brzuszek i to niebawemCudowna wiadomość!! Teraz życzę Ci nudnej ciąży!! Oby dr Ch też mnie zaczarowal bo też chce chodzić z brzuszkiem
Witamy Igusię na świecie a mamusię pozdrawiamy.No to melduję, że moje szczęście- Iga-urodzilo się w 39 tc o 10.35, waży 3170 i mierzy 53 cm. Pół dnia spało na golaska z mamą, a teraz uczymy się siebie . Powodzenia wszystkim staraczkom, trzymamy za Was kciuki
Jak lekki to jest ok. Jak będzie się nasilało to trzeba alarmować
Nie marudzimy nie marudzimy tylko jutro przyrost sprawdzamy
A dziękuję, doobrze Obstawiłam się rozkurczowymi lekami a tu nic nie czuje. Przed tansferem łyknęłam cukieraski i od tego czasu nic, hmmm... Nie wiem czy się bać, bo do tej pory tylko raz nic mnie nie bolało i wtedy beta nie drgnęła. Aleee, żeby nie było, że marudzę, to zajmuję łepetynę czymś innym i trochę rzadko będę do Was teraz zaglądać. Na pokładzie 2 bąbele.
A ty kochana Surykaciu jak się masz? Kiedy jakaś wizyta się kroi?
Pomóżcie mi dwa dni temu robiłam betę 11dpt 3 dniowy zarodek wynik 188.4 dzisiaj powtórzyłam i tylko 301.7 co może oznaczać tak niski przyrost
Naczytalam się że jak jest poniżej 66 to raczej koniec nadzieji a jeszcze ten lekarz który od poniedziałku nie odpisuje na sms z wynikami i zapytaniem o tabletki czy brać czy nie inczy w tych samych dawkachW miarę ok. 02.01.2029 prenatalne. Trzymaj się dzielnie i dawaj znać jak tam :*
Przyrost ok. Skontroluj za 2 dni i nie denerwuj się.
@Pat1980ka olbrzymie gratulacje!