reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Senkju senkju za wszystkie kciuki:)
Ja juz w trzypaku. Transferek bezproblemowy. Teraz wszelkie modly zaklecia i inne kciuki jeszcze bardziej wskazane:D
@chlopkers cudownie ze Igorek rozwija sie ksiazkowo:)
@sksk przy tylu pobranych komorkach raczej nie pozwola sie stymulowac od razu, jak juz to przynajmniej.miesiac trzeba bedzie odczekac, jak nie z 2-3.
Buziak dla wszystkich!
Trzymam mocno kciuki ✊✊✊

Dziewczyny, bardzo Was przepraszam ale malo sie udzielam bo po pierwsze z braku czasu, chodze spac codziennie o 21 najpozniej. Po drugie troche tez chyba ze stresu, czasami na fejsie sie udzielam ale to tez sporadycznie. A wiec beta z wczoraj 4200 (17dpt) a dzis na usg jest pecherzyk ciazowy. Poki co podchodze spokojnie ale doktor mowi ze wszystko wyglada ok, progesteron znow nisko sie pokazal ale czekam na kontakt z kliniki i zobaczymy, moze zastrzyk dolozymy.
Nastepna wizyta 3 stycznia @Justin87 mozesz mnie dopisac, nadal wspolpracuje z Pasnikiem i bedziemy ciagnac neupogen, czekam na jego email.

Załączniki

• 48384938_348965932562613_4017654060994789376_n.jpg
    48384938_348965932562613_4017654060994789376_n.jpg
    523,5 KB · Wyświetleń: 110
I przepraszam sie dziewczynki za brak udzielania, ale chyba potrzebuje troche wakacji a ze wyjezdzamy na wakacje to perfekt moment i mam zamiar wyluzowac, miejmy nadzieje ze zadnych niespodzianek nie bedzie ale mozliwe ze sie odezwe dopiero w styczniu, za co Was z gory przepraszam ale nie jest mi latwo, troche sie boje kazdego dnia, choc po zobaczeniy pecherzyka jest mi lepiej. Sciskam Was mocno jakbym sie nie odzywala i widzimy sie w 2019 roku :)

Dziewczyny, bardzo Was przepraszam ale malo sie udzielam bo po pierwsze z braku czasu, chodze spac codziennie o 21 najpozniej. Po drugie troche tez chyba ze stresu, czasami na fejsie sie udzielam ale to tez sporadycznie. A wiec beta z wczoraj 4200 (17dpt) a dzis na usg jest pecherzyk ciazowy. Poki co podchodze spokojnie ale doktor mowi ze wszystko wyglada ok, progesteron znow nisko sie pokazal ale czekam na kontakt z kliniki i zobaczymy, moze zastrzyk dolozymy.
Nastepna wizyta 3 stycznia @Justin87 mozesz mnie dopisac, nadal wspolpracuje z Pasnikiem i bedziemy ciagnac neupogen, czekam na jego email.

Super!!! Takie informacje podbudowują i dają nadzieję[emoji847]

reklama
Do góry