reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Senkju senkju za wszystkie kciuki:)
Ja juz w trzypaku. Transferek bezproblemowy. Teraz wszelkie modly zaklecia i inne kciuki jeszcze bardziej wskazane:D
@chlopkers cudownie ze Igorek rozwija sie ksiazkowo:)
@sksk przy tylu pobranych komorkach raczej nie pozwola sie stymulowac od razu, jak juz to przynajmniej.miesiac trzeba bedzie odczekac, jak nie z 2-3.
Buziak dla wszystkich!
Trzymam mocno kciuki ✊✊✊

Dziewczyny, bardzo Was przepraszam ale malo sie udzielam bo po pierwsze z braku czasu, chodze spac codziennie o 21 najpozniej. Po drugie troche tez chyba ze stresu, czasami na fejsie sie udzielam ale to tez sporadycznie. A wiec beta z wczoraj 4200 (17dpt) a dzis na usg jest pecherzyk ciazowy. Poki co podchodze spokojnie ale doktor mowi ze wszystko wyglada ok, progesteron znow nisko sie pokazal ale czekam na kontakt z kliniki i zobaczymy, moze zastrzyk dolozymy.
Nastepna wizyta 3 stycznia @Justin87 mozesz mnie dopisac, nadal wspolpracuje z Pasnikiem i bedziemy ciagnac neupogen, czekam na jego email.

Załączniki

• 48384938_348965932562613_4017654060994789376_n.jpg
    48384938_348965932562613_4017654060994789376_n.jpg
    523,5 KB · Wyświetleń: 115
I przepraszam sie dziewczynki za brak udzielania, ale chyba potrzebuje troche wakacji a ze wyjezdzamy na wakacje to perfekt moment i mam zamiar wyluzowac, miejmy nadzieje ze zadnych niespodzianek nie bedzie ale mozliwe ze sie odezwe dopiero w styczniu, za co Was z gory przepraszam ale nie jest mi latwo, troche sie boje kazdego dnia, choc po zobaczeniy pecherzyka jest mi lepiej. Sciskam Was mocno jakbym sie nie odzywala i widzimy sie w 2019 roku :)

Dziewczyny, bardzo Was przepraszam ale malo sie udzielam bo po pierwsze z braku czasu, chodze spac codziennie o 21 najpozniej. Po drugie troche tez chyba ze stresu, czasami na fejsie sie udzielam ale to tez sporadycznie. A wiec beta z wczoraj 4200 (17dpt) a dzis na usg jest pecherzyk ciazowy. Poki co podchodze spokojnie ale doktor mowi ze wszystko wyglada ok, progesteron znow nisko sie pokazal ale czekam na kontakt z kliniki i zobaczymy, moze zastrzyk dolozymy.
Nastepna wizyta 3 stycznia @Justin87 mozesz mnie dopisac, nadal wspolpracuje z Pasnikiem i bedziemy ciagnac neupogen, czekam na jego email.

Super!!! Takie informacje podbudowują i dają nadzieję[emoji847]

reklama
Do góry