reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ewelina

Nic nie robic.... czekac spokojnie....
Plamienia a nawet krwawienia sie zdarzaja i na dwoje babka wrozyla. Moze byc implantacja, moze byc male krwaienie z narzadow rodnych po punkcji - rozne rzeczy. Czekaj cierpliwie - oczywiscie na tyle cierpliwie na ile sie da kochana

reklama
nie ma za co....
wrozka nie jestem i nie wiem co sie wydarzy ale wiem ze panikowac z powodu plamien nie ma co bo rozne rzeczy slyszalam

Natka

gdzie jestes no.... robilas testa?

Witam:-(, jestem jestem. Od czwartku strasznie boli mnie brzuch, moim zdaniem to tak jak przed miesiączką:-(. Jestem tak pewna, że dostanę okres, że nawet ibuprom pożarłam, bo już z bólu wytrzymać nie mogłam. Do ginekologa jutro nie jadę, bo go nie będzie. Dzwonił dzisiaj do męża. Mam zrobić test w przyszłym tygodniu i dać mu znać. Wiem, że dostanę miesiączkę i jestem załamana...a brzuch jak bolał tak boli. Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam sobie dzisiaj test sikany i oczywiście wyszedł negatywny. I już w ogóle nic mi się nie chce......Dobrze, że w poniedziałek wracam do roboty bo bym zwariowała. Myślałam, że mam silniejszą psychę.........
Ewelinka, plamieniem się nie martw, to może nawet oznaczać, że w ciąży jesteś:-)

Witam:-(, jestem jestem. Od czwartku strasznie boli mnie brzuch, moim zdaniem to tak jak przed miesiączką:-(. Jestem tak pewna, że dostanę okres, że nawet ibuprom pożarłam, bo już z bólu wytrzymać nie mogłam. Do ginekologa jutro nie jadę, bo go nie będzie. Dzwonił dzisiaj do męża. Mam zrobić test w przyszłym tygodniu i dać mu znać. Wiem, że dostanę miesiączkę i jestem załamana...a brzuch jak bolał tak boli. Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam sobie dzisiaj test sikany i oczywiście wyszedł negatywny. I już w ogóle nic mi się nie chce......Dobrze, że w poniedziałek wracam do roboty bo bym zwariowała. Myślałam, że mam silniejszą psychę.........
Ewelinka, plamieniem się nie martw, to może nawet oznaczać, że w ciąży jesteś:-)

oj, natka kochanie tak mi przykro. :-:)-:)-:)-:)-:)-( moze jeszcze nie wszystko stracone? zaczekaj co powie doktor, chociaz wynik testu dobrze nie wrozy. trzymaj sie cieplo, kochana. to twoj pierwszy raz? masz jakies eskimoski zamrozone?

reklama
Do góry