lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Kobity
A jakie zarodki mieliscie transferowane? Ja mialam 9B...a Wy?
A jakie zarodki mieliscie transferowane? Ja mialam 9B...a Wy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Co to znaczy 9B?
ewelina tez trzymam kciuki, bedzie dobrze!
natka jak tam dzis? jakies nowe wiesci z frontu? gdzie cie pozarło?
lolitka, ty to musisz wszystko wiedziec coraz bardziej cie lubie!
ewelina mam do ciebie pytanie - wiem, ze bylas przestymulowana, a mnie ostatnio pielegniarka powiedziala, ze tez mi to grozi i zmniejszyla dawki lekow o polowe oraz zapowiadziala, ze podczas punkcji podadza mi jakis lek, zeby zmniejszyc ryzyko (niestety nie pamietam jaki). czy pamietasz jeszcze ile po tygodniu stymulacji mialas pecherzykow i czy mialas jakies objawy, ktore moglyby swiadczyc, ze cos jest/bedzie nie tak? jak poczytalam na czym przestymulowanie polega i czym grozi to sie nieco przerazilam. wczoraj na usg naliczyli mi 36 pecherzyki, ale 32 byly bardzo malutkie i nie wiem czy to jest duzo czy malo, czy standard, ale popanikowac zawsze mozna! lol
Lolitka
Mój miał 8 komórek, a o literkach nic mi nie powiedziano. Zatem nie mam pojęcia. Powiedziano tylko że jest bardzo ładny i wygląda na silny.
Można się miziać o in vitro? Pytam zupełnie poważnie.