reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gotart to takie napinanie się brzucha. Robi się twardy i trzyma tak “stawia sie“. Trwa taki skurcz ok pół minutki i może mniej nawet, potem przerwa.
Nie boli ale nie jest zbyt przyjemne.
Macica ćwiczy :)
moja już ćwiczy na razie rzadko i nieregularnie... niech się fitnesuje - może potem poród będzie szybszy...

reklama
A mogę wiedzieć dlaczego tak powiedział ?? Prawie nie bywam na forum i nie znam Twojej historii

Powiedział nam tak widząc mój spadek w AMH w przeciągu kilku miesięcy o 75%
Teraz mam 0,38 a miesiąc wcześniej 0,55
FSH 16,9
W wywiadzie szybkie wygasanie jajników ( mama, babcia,ciocia)
Dlatego tak szybka decyzja o działaniu
Kariotypy pobrane, genetyczne tez, przeciwciała toksoplazmozy, różyczka, wyniki cytologiczne i usg piersi
Suplementacja DHEA i picie mieszanki ziółek
W styczniu po wynikach będziemy wiedzieć co dalej

Drogie koleżanki, trzymajcie za mnie jutro kciuki, bo zobaczę moje szczęście po 8 miesiącach oczekiwania :tak::biggrin2::p

Kochana, dzisiaj twój najpiekniejszy dzień - dzień mamy!!! Życzę spokojnego porodu, cudownego spotkania z Maluszkiem oraz mnóstwo zdrowia dla was!!! :*

A jak już pisałam wcześniej, osoby urodzone 19.12 są wspaniałe, wiem coś o tym ;)

Kochana, dzisiaj twój najpiekniejszy dzień - dzień mamy!!! Życzę spokojnego porodu, cudownego spotkania z Maluszkiem oraz mnóstwo zdrowia dla was!!! :*

A jak już pisałam wcześniej, osoby urodzone 19.12 są wspaniałe, wiem coś o tym ;)
Czyżby wszystkiego najlepszego w dniu urodzin???!!!

reklama
Do góry