reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Czyżby wszystkiego najlepszego w dniu urodzin???!!!
Hehe, po raz kolejny 25 urodziny (bo w 18 już mi nikt nie uwierzy)
ilmenau
U mnie dzis dzwonili z labu i jeden zarodek padł, 5 jest klasy A, z czego 4 mają po cztery blastomery i jeden dwa (dane z podglądania o 7.00). Mam nadzieję, że nie pomylilam słowa blastomery z czyms innym...
5 to bardzo ładny wynik, mocne żeby tak już zostało
Kobitki milutkiego podglądania samych dobrych wieści ❤❤❤ dla betujacych samych pozytywnych wyników ❤❤❤ ja na 11 badania prenatalne zobaczymy co powie dr. Dziś 12tc pozdrawiam was KOCHANE ❤❤❤
Beatka, powodzenia i czekamy na fotki!!!
Sol
100 lat! [emoji512]Hehe, po raz kolejny 25 urodziny (bo w 18 już mi nikt nie uwierzy)
Biedroneczka83
Mamy potwierdzenie rezerwacji sali K.2
Tak jest pani profesor!!!
Stawimy się na wigilijnego śledzika.
[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Masz jakieś wierci z kliniki?
Marzycielka7
Pęcherzyk ciążowy z zarodkiem CRL 2,5 mm!!! I jest serduszko!Dziewczyny forum ma moc!
Super!!!
Kolejna dobra wiadomość !!!![emoji847][emoji106][emoji7]
Marzycielka7
Pęcherzyk ciążowy z zarodkiem CRL 2,5 mm!!! I jest serduszko!Dziewczyny forum ma moc!
Za którym razem ?
Margit2018
Marzycielka po tej kuracji dhea zrob jeszcze raz amh najlepiej w diagnostyce bo ten lek zawyża poziom i może załapiesz sie na refundacje lekow od 0.7.Powiedział nam tak widząc mój spadek w AMH w przeciągu kilku miesięcy o 75%
Teraz mam 0,38 a miesiąc wcześniej 0,55
FSH 16,9
W wywiadzie szybkie wygasanie jajników ( mama, babcia,ciocia)
Dlatego tak szybka decyzja o działaniu
Kariotypy pobrane, genetyczne tez, przeciwciała toksoplazmozy, różyczka, wyniki cytologiczne i usg piersi
Suplementacja DHEA i picie mieszanki ziółek
W styczniu po wynikach będziemy wiedzieć co dalej
reklama
Super! To naprawde super!!U mnie dzis dzwonili z labu i jeden zarodek padł, 5 jest klasy A, z czego 4 mają po cztery blastomery i jeden dwa (dane z podglądania o 7.00). Mam nadzieję, że nie pomylilam słowa blastomery z czyms innym...
Wspaniale!! Gratulacje!!Pęcherzyk ciążowy z zarodkiem CRL 2,5 mm!!! I jest serduszko!Dziewczyny forum ma moc!
@Dgd @JoannaRak myslami z Wami. Trzymam kciuki i czekam na informacje!
Podziel się: