100 lat, 100 lat i spełnieniaHehe, po raz kolejny 25 urodziny (bo w 18 już mi nikt nie uwierzy)
reklama
Gratulacje, super i na takie wieści dzisiaj czekamyPęcherzyk ciążowy z zarodkiem CRL 2,5 mm!!! I jest serduszko!Dziewczyny forum ma moc!
Kurcia a co u Ciebie?Super! To naprawde super!!Wspaniale!! Gratulacje!!
@Dgd @JoannaRak myslami z Wami. Trzymam kciuki i czekam na informacje!
Stawiaja się na poprawę kolokwium i kartkówki, więc nie wiem czy tak przyjemnieTak jest pani profesor!!!
Stawimy się na wigilijnego śledzika.
[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Masz jakieś wierci z kliniki?
Z labu: 5 żyje, jeden padl
Wypisali mnie do domu po lyzeczkowaniu i wracam.Kurcia a co u Ciebie?
Slonce trzymam kciuki, że wszystko szybko się zagoi i będziesz mogła podejść kolejnyWypisali mnie do domu po lyzeczkowaniu i wracam.
Kochana trzeba zamknąć ten rozdział, poprawić koronę, nabrać sił i do przodu, przecież w końcu musi się udaćWypisali mnie do domu po lyzeczkowaniu i wracam.
sssurykatka
Fanka BB :)
Dobrze, ze nie do studentów w sprawie plamienia npDziewczyny napisałam Wam wiadomość, którą kierowałam do moich studentów...... dobrze że nie w druga stronę
@Majaaa gratulacje
@Kurcia wracaj na chatę, odpoczywaj, chłoń święta i wracaj w nowym roku jak petarda. Następnym razem to bedzie to, zobaczysz.
@dżoasia jak tam samopoczucie? Ile dzieciaków na pokładzie?
Marzycielka7
Marzycielka po tej kuracji dhea zrob jeszcze raz amh najlepiej w diagnostyce bo ten lek zawyża poziom i może załapiesz sie na refundacje lekow od 0.7.
No wlasnie martwi mnie ten koszt leków do stymulacji
Ale to zależy czym będzie chciał mnie nafaszerować
reklama
sssurykatka
Dobrze, ze nie do studentów w sprawie plamienia npDziewczyny napisałam Wam wiadomość, którą kierowałam do moich studentów...... dobrze że nie w druga stronę
@Majaaa gratulacje
@Kurcia wracaj na chatę, odpoczywaj, chłoń święta i wracaj w nowym roku jak petarda. Następnym razem to bedzie to, zobaczysz.
@dżoasia jak tam samopoczucie? Ile dzieciaków na pokładzie?
Podziel się: