A dlaczego grzyby zabronione w ciazy? Pierwsze slysze
Dziękuję Teraz byle do środy.Gratulacje kochana! Bedzie pieknie
Z grzybami, to taka obiegowa opinia chyba. Jakoś tak mi utkwiło w głowie. Chyba chodziło o to, że jest ryzyko zatrucia. Jak się jest pewnym zbieraczem grzybów lub pochodzą z certyfikowanego źródła, to nie ma problemu.
Dziękuję. Czekam, aż po przygotowaniu immunologicznym ruszycie z kopytaGRATULACJE!!!! Ogromnie się cieszę, kochana!
U mnie pierwsza stymulacja była najgorsza. Po wyjściu z kliniki wymiotowałam i myślałam, że nie dojadę do domu. Na szczęście to był piątek, więc w weekend doszłam do siebie. Po drugiej było ok., chyba zmodyfikowano dawkę usypiacza i dostałam lek przeciwwymiotny. Pojechałam od razu na zakupy Po trzeciej i czwartej stymulacji na drugi dzień byłam normalnie w pracy 8 godz. Choć to raczej tak na przetrwanie, bo samopoczucie nie było rewelacyjne. Brzuch bolał i czułam się jak po dobrej imprezie, ale do przeżycia Jak miałaś histeroskopię robioną, to jest podobnie.Cześć @BiedronkaBiedronka, ja jestem w trakcie pierwszej stymulacji, zaczęłam 7 grudnia, a punkcję mam w poniedziałek, czyli już na końcówce.
Dziewczyny wiem, że ten temat był tutaj już nieraz poruszany, czy w dzień po punkcji dam rade isc do pracy? Muszę to sobie zaplanować, bo akurat wtedy ludzie przychodzą specjalne dla mnie, a jak im w ostniej chwili dam znać to zmarnują czas. Nie na caly dzien, ale na 10.30 na dwie godziny, i pozniej nastepnego dnia mam to samo, myślicie, że odwołać?