Jodzia
Fanka BB :)
Dokladnie. Te ktore naturalne zaszly bez takich problemów jak nasze. I jeszcze mowia odstresuj sie, nie mysl .
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie. Te ktore naturalne zaszly bez takich problemów jak nasze. I jeszcze mowia odstresuj sie, nie mysl .
Maz też ma nasienie bardzo dobre a wrodzone mojej i męża nie ma wad genetycznych. Mam dwóch braci i mają po dwoje dzieci mąż jednak moja mama 6 najmlodza a tata ma 8 rodzeństwa. U mnie w rodzinie nie ma przypadku niellodnosci. Do tego moja babcia z blizniakow i 3 kuzynka urodziła bliźnięta. Tylko ja taka wybrakowana. Najmłodsza spośród 29 kuzynow
To powodzenia. Żeby rzygania nie było i żeby krzywa była prosta tzn dobra.Ja jutro pojutrze robie krzywa, muszę trafić w dzien z mniejszym potencjałem „zygajacym”. Pani doktor powiedziała ze przy IO od razu trzeba robić na początku ciąży.... mówiła mi tez kiedy się kobiecie bez IO robi w Polsce ale zapomniałam. ;( kurde co kraj to obyczaj.
Oj kochana dobrze wiem co czujesz, z reszta chyba każda z nas wie co czujesz...@Olk@24 dziękuję kochana. Jakoś tak ciągle i się wydaje że twój przypadek jest zbliżony do twojego. Ja właśnie dostałam okres. Ból fizyczny a jeszcze bardziej psychiczny. Wiem że u ciebie 4 transfer nie wyszedł. Wiem że robiłaś już jakieś badania. Możesz mi napisać od czego zaczęłaś? Wiem że też wiesz jak się czuje. Ja cały czas wierzyłam byłam akurat na spotkaniu i dostałam takiego bólu że wstałam od stołu bez słowa a jak wsiadlam do samochodu to krwotok do tego jestem sama w domu... Teraz już lepiej ale leje się że mnie jak z... Przepraszam za szczegóły. Odezwij się. Może coś razem wymyślimy
@sksk powiedz mi od pierwszego dnia stymulacji do konca stymulacji ile razy jezdzi sie do kontroli? Ile dni masz stymulacje i kiedy punkcja?Ja już czuje jedną stronę od wczoraj cały czas, ale lekarz powiedział dzis, ze jest okej. To tak to przyjmuję, załatwiłam sobie na jutro znajomego ratownika do podania tej igły.....boję się jej....beee nawet bardziej niż tej igły boję się, ze zmarnuje ampułkę i potem będę musiała kombinowac nastepna nie wiem skąd, a do kliniki mam 3-4 godziny drogi w jedną stronę
Matko ale patowa sytuacja .. nawet ciężko cokolwiek napisaćJestem po usg. Jeden bliźniak obumarł. Drugi na razie ma się dobrze. Nawet trudno mi zdefiniować uczucia. Na razie sobie popłakuję.
Jestem po usg. Jeden bliźniak obumarł. Drugi na razie ma się dobrze. Nawet trudno mi zdefiniować uczucia. Na razie sobie popłakuję.
@sssurykatka będzie dobrze, malenstwo da rade. Trzymam mocno kciuki i serduchem jestem z wami ♥ Pogubilam sie troszkę ktory to dzien?Jestem po usg. Jeden bliźniak obumarł. Drugi na razie ma się dobrze. Nawet trudno mi zdefiniować uczucia. Na razie sobie popłakuję.
Bardzo mi przykro. Drugi dzidziuś jest zdrowy, głaskaj brzuszek i bądź dzielna!Jestem po usg. Jeden bliźniak obumarł. Drugi na razie ma się dobrze. Nawet trudno mi zdefiniować uczucia. Na razie sobie popłakuję.