dżoasia
Fanka BB :)
To od razu z 48h postojem proszę hahaZamówimy Ci mobilny punkt pobrań.
Mammobusy są to betobusy tez musza być!!!![emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To od razu z 48h postojem proszę hahaZamówimy Ci mobilny punkt pobrań.
Mammobusy są to betobusy tez musza być!!!![emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
To od razu z 48h postojem proszę haha
Jeju. Ale to kolosalne liczby są.. Ja nie mam rodziny za bardzo i żałuję ale 40 kuzynow to też nie wiem jak idzie ogarnąć...Ja tutaj podaje liczbę dzieci u rodzeństwa moich rodziców....takze ten u każdego moze byc problem z płodnością, niezależnie od tego co jest w rodzinie
Wow, ekstra. Dziękuję. Na filmiku dużo lepiej niż na sucho w aptece czy czarno-białej instrukcji.Sksk - kochana ta wielka paskudna okropna igła jest do wymieszania leku - masz tam druga malutka do brzuszka. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Myśmy ten filmik znaleźli niestety jak już czary rozpracowaliśmy. [emoji4][emoji4][emoji4]
Ojej to u mnie sztuk 1.. [emoji44] Ale to wynika bardziej z tragedii życiowych a nie problemów z płodnościa chociaż takie też się pojawiały w dalszej rodzinie.Wnuki dziadków czyli dzieci wujków i ciotek (rodzeństwa rodziców)
Od mamy 11 rodzenstwa, a od taty 6. Takze później się uzbierałoUspokójta się - to jeszcze nic pewnego. Po pierwsze jeśli transfer się odbędzie. Po drugie - jeśli odbędzie się nie później niż we wtorek. Po trzecie - jeśli nie pojadę wcześniej na wiochy. Tam będę poza zasięgiem jakiegokolwiek labu i na szczęście apteki haha więc będzieta czekać do nowego roku Albo do Trzech Króli, albo do sześciu króli
Jezusicku skąd ci się tego tyle urodziło???!! (ja piszę o tych od strony ojca tylko - miał chłopina 10 braci i ani jednej siory ), bo od str mamy tylko jedna siostra i 2 kuzynów. Ale 41 to już chyba nie umiem sobie wyobrazić
Ja do Bociana mam sentyment. Mi tam udało się za pierwszym razem, więc polecam.Która klinika jest lepsza bocian w Białymstoku czy Parens w Krakowie???
Przejdzie, przejdzie. Super sobie z tym radzisz. Na prawdę podziwiam Twoja determinację.Wolałabym na tym etapie mieć Twój brzuszek Serio przytyłam 1.5 kg, wszystko poszło w brzuch. Chyba już tak jestem zbudowana bo w poprzedniej ciąży było podobnie, choć brzuchol był nieco mniejszy na tym etapie. W tamtej ciąży przytyłam 7 kg. Teraz raczej nie zanosi się na więcej Wszystko to zasługa diety a raczej wywalenia z niej nadmiaru węgli. Pewnie że czasami brakuje mi głupot ale nie jest źle, tym razem mam insulinę i głodna nie chodzę Modlę się tylko aby po ciąży wszystko mi przeszło.
Może jeszcze dopiszę tylko że przybieranie na wadze jest jak najbardziej prawidłowe w ciąży. Tłuszczyk który odkłada się na boczkach jest zapasem na karmienie piersią. Po poprzednim porodzie ważyłam tyle samo co przed i to nie jest dobre. Rezerwa 2-4 kg jest potrzebna, organizm musi nieźle się natrudzić aby wyprodukować mleko.
Jestem po usg. Jeden bliźniak obumarł. Drugi na razie ma się dobrze. Nawet trudno mi zdefiniować uczucia. Na razie sobie popłakuję.