reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sksk - miksturkę już uszykowałas i wstrzelilas w brzuchol?
[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Nie, nie, jutro poda mi ją znajomy ratownik, boję się tej wielkiej igły, ale tak na poważnie to tak jak wyżej napisałam, obawiam się, że coś zepsuje i braknie mi ampułki na sobotę

Nie, nie, jutro poda mi ją znajomy ratownik, boję się tej wielkiej igły, ale tak na poważnie to tak jak wyżej napisałam, obawiam się, że coś zepsuje i braknie mi ampułki na sobotę

Sksk - kochana ta wielka paskudna okropna igła jest do wymieszania leku - masz tam druga malutka do brzuszka. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Myśmy ten filmik znaleźli niestety jak już czary rozpracowaliśmy. [emoji4][emoji4][emoji4]

Dzoaska - ja już nie chciałam słodzić Słoneczku ale uwierz - jak zobaczyłam ta fotkę z odcięta głowa pomyślałam - co kurczę ta nastolatka z nami tu robi z nami dziadami.
Piękna figura!!!!!!!!! [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] pewnie buzi nie pokazała żebyśmy o dowod jej nie prosiły. ;)))
A dopiero co Sol walczyła z brytyjskim systemem zdrowia i jakimś dziwnym systemem betowania a już taki piękny brzuszek. Ale ten czas leci.

Asia - trzymamy kciuki za wigilie!!! Pewnie wszystkie dostaniemy opierdziel od teściów i innych na wigilii ze w telefonach siedzimy. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Uspokójta się - to jeszcze nic pewnego. Po pierwsze jeśli transfer się odbędzie. Po drugie - jeśli odbędzie się nie później niż we wtorek. Po trzecie - jeśli nie pojadę wcześniej na wiochy. Tam będę poza zasięgiem jakiegokolwiek labu i na szczęście apteki haha więc będzieta czekać do nowego roku :p Albo do Trzech Króli, albo do sześciu króli :p
Słońce co do kuzynostwa to ja mam ich 41!!!!! No więc proszę mi tu nie mówić że 26 to jakiś tam rekord!!!!!!
Jezusicku :szok::szok::szok::szok:skąd ci się tego tyle urodziło???!! (ja piszę o tych od strony ojca tylko - miał chłopina 10 braci i ani jednej siory:p ), bo od str mamy tylko jedna siostra i 2 kuzynów. Ale 41 to już chyba nie umiem sobie wyobrazić :D :p

Właśnie zrobiłam sobie fotkę mojego brzuchola. Twoja pileczka jest taka okraglutka i spora. Na serio te 1.5 kg to jest szok.
Tutaj brzuch mój i +4kg... Zobacz załącznik 924449
Wolałabym na tym etapie mieć Twój brzuszek:) Serio przytyłam 1.5 kg, wszystko poszło w brzuch. Chyba już tak jestem zbudowana bo w poprzedniej ciąży było podobnie, choć brzuchol był nieco mniejszy na tym etapie. W tamtej ciąży przytyłam 7 kg. Teraz raczej nie zanosi się na więcej:) Wszystko to zasługa diety a raczej wywalenia z niej nadmiaru węgli. Pewnie że czasami brakuje mi głupot ale nie jest źle, tym razem mam insulinę i głodna nie chodzę:) Modlę się tylko aby po ciąży wszystko mi przeszło.
Może jeszcze dopiszę tylko że przybieranie na wadze jest jak najbardziej prawidłowe w ciąży. Tłuszczyk który odkłada się na boczkach jest zapasem na karmienie piersią. Po poprzednim porodzie ważyłam tyle samo co przed i to nie jest dobre. Rezerwa 2-4 kg jest potrzebna, organizm musi nieźle się natrudzić aby wyprodukować mleko.

Ostatnia edycja:
Uspokójta się - to jeszcze nic pewnego. Po pierwsze jeśli transfer się odbędzie. Po drugie - jeśli odbędzie się nie później niż we wtorek. Po trzecie - jeśli nie pojadę wcześniej na wiochy. Tam będę poza zasięgiem jakiegokolwiek labu i na szczęście apteki haha więc będzieta czekać do nowego roku :p Albo do Trzech Króli, albo do sześciu króli :p

Jezusicku :szok::szok::szok::szok:skąd ci się tego tyle urodziło???!! (ja piszę o tych od strony ojca tylko - miał chłopina 10 braci i ani jednej siory:p ), bo od str mamy tylko jedna siostra i 2 kuzynów. Ale 41 to już chyba nie umiem sobie wyobrazić :D :p

Zamówimy Ci mobilny punkt pobrań.
Mammobusy są to betobusy tez musza być!!!![emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
@Biedroneczka83 nie dało mi to spokoju :) a ty się obiadasz wiedząc i mając w pełni świadomość że to szkodzi tobie i ciąży. Musiałam :) już tak mam. Niejedna tutaj chodziła by tydzień bez jedzenia a ty szukasz jakiegoś złotego środka. Zobacz na @Motylek każda zmienia styl żywienia. A ty :)?! Super naprawdę serdeczne gratulacje a mi robisz uwagi na temat gluckophage? Szukasz pomocy ale nikt ci nie pomoze jeśli sama sobie nie pomozesz. Możesz mnie znienawidzony ale będąc w twoim stadium zrobiłbym WSZYSTKO żeby się udało. Chyba że nie chcesz tego dziecka :) możesz się obrażać ba mnie i całe forum może mnie zdyskwalifikowac ALE wiem że te słowa i pomogą i ... :) zrozumiesz pomyślisz nie przyznasz się ale spróbujesz :)
Ojej to nie fajny post Ozis. Znowu chcesz nam podnieść ciśnienie i narozrabiac?

Nie oceniaj innych, to najgorsza wada. Twoja wypowiedź może na żywo by się obroniła, chociaż ciężko by było...ale na forum jest fuj, fuj.

Do góry