Ja się lecze w Gameta RzgówKtóra klinika jest lepsza bocian w Białymstoku czy Parens w Krakowie???
reklama
Śliczny brzusioWłaśnie zrobiłam sobie fotkę mojego brzuchola. Twoja pileczka jest taka okraglutka i spora. Na serio te 1.5 kg to jest szok.
Tutaj brzuch mój i +4kg... Zobacz załącznik 924449
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Dlaczego masakra ? Mam amh 7.30 na lini graniczacej z PCOS widoczne na usg. Jaka w tym masakra? Odpowiedz może się dowiem czegos nowego, w sensie cos mnie zaskoczy może jednak doktor z polecenia się pomylił no napewno moja wina ze nie zrobiłam krzywej ale jednak żaden z lekarzy mi tego nie proponował a jednak renomowana klinika. Ie wiem może coś zaniedbalam
Moja uwaga raczej była skierowana do lekarzy a nie do Ciebie. Wyjaśnię chociaż szczerze odechciało mi się jakiejkolwiek dyskusji z Tobą, ale odpowiedz Ci się należy.......
Od 5 lat leczę się ginekologicznie, a przede wszystkim diabetologiczne. Moja Pani diabetolog wyraźnie wyjaśniła mi, iż dawkę metmorfiny dobiera się na podstawie wyników, gdyż trzeba dostosować do organizmu, aby nie rozleniwić trzustki i również żeby za szybko jej nie wygasić i jak najdłużej pracowała i żeby jak najpóźniej IO nie przerodziło się w cukrzyce. Mój komentarz jest przełożeniem słów lekarza, który jest przeciwnikiem dawania glucophage w ciemno bez badań. Tak w skrócie....
Rozumiem, ze poczułaś urażona, ale zapewniam nie była to uwaga do Ciebie i nie oceniam Ciebie w kategorii winy/niewiny- pozwolę sobie zaprzestać wchodzenia w dyskusje z Toba, nie chciałam Cię urazić, czytam z Twoich wypowiedzi, ze jest Ci obecnie ciężko. I skoro dolałam oliwy do ognia to przepraszam......
A jeśli chodzi o Twoja druga wypowiedz pozostawię ja bez większego komentarza bo w sumie nie wiem jak to skomentować. Powiem tylko ze jeśli chodzi o mój sposób odżywiania nigdy nie napisałam ze się obżeram, tylko ze nie trzymam diety cukrzycowej i pogratulowałam motylkowi ze ja trzyma. Nie napisałam tez ze potrzebuje czyjejkolwiek pomocy. I nie mów ze każda coś robi bo tego nie wiesz - życie pisze różne scenariusze.......
A jeśli chodzi Twoje sądy proszę zachowaj je dla siebie bo to nie Tobie oceniać czy jak to napisałaś chce dziecka czy nie.
Biedroneczka83
Właśnie zrobiłam sobie fotkę mojego brzuchola. Twoja pileczka jest taka okraglutka i spora. Na serio te 1.5 kg to jest szok.
Piękne słoneczko [emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]
@Czarnula34 jak Ty to robisz, że Ci lokalizacja nie przeszkadza??? rozumiem, że nie koniecznie blisko, ale taki rozstrzał? Czy może i tak jedziesz z zagranicy?Która klinika jest lepsza bocian w Białymstoku czy Parens w Krakowie???
dżoasia
Ja myślałam, że moje 26cioro kuzynostwa od 10 wujków (braci ojca) to rekordMaz też ma nasienie bardzo dobre a wrodzone mojej i męża nie ma wad genetycznych. Mam dwóch braci i mają po dwoje dzieci mąż jednak moja mama 6 najmlodza a tata ma 8 rodzeństwa. U mnie w rodzinie nie ma przypadku niellodnosci. Do tego moja babcia z blizniakow i 3 kuzynka urodziła bliźnięta. Tylko ja taka wybrakowana. Najmłodsza spośród 29 kuzynow
Sol, brzuch jak na ten czas malusi aleeeeee..... cyce jak marzenieWłaśnie zrobiłam sobie fotkę mojego brzuchola. Twoja pileczka jest taka okraglutka i spora. Na serio te 1.5 kg to jest szok.
@Ozis pojechałas po @Biedroneczka83 - "trochę" za bardzo chyba. Fakt, wielu lekarzy przepisuje metforminę w ciemno, mi jeden lekarz jebnął dawkę 1500 nie sprawdzając nawet aktualnego poziomu glukozy czy insuliny. Tzn robiłam to wcześniej ale chyba jakoś z rok przed taką dawką. Piszesz, że zrobiłabyś wszystko na tym etapie? A ślepo wierzysz swojemu doktorowi i tracisz zarodki. A to takie same potencjalne dzieci jak te zaimplantowane w brzuchu i nikt mi nie powie, że nie. Nie mam w zwyczaju tu wchodzić w różne "głupie" dyskusje, ale nie lubię jak się komuś dosrywa. A już na pewno nie tym, którym się udało, a które mają wiele problemów z tym, żeby donosić. Ty beczysz, latasz, panikujesz, robisz testy i wrzucasz tu zdjęcia jakichś maziaków które ci wyszły, a ktoś po prostu inaczej odreagowuje stres. Ja też bardzo często a dużo żrem, wiem, że robię źle, bo też mam IO ale nie ma takiej siły która odciągnie mnie od lodówki czy barku z czekoladą kiedy "muszę". A uwaga Biedronki wcale nie była jakaś kąśliwa.
I nie chcę, żeby sie tu rozkręciła jakaś gównoburza bo nie o to chodzi. Szanujmy sie, bo po to jest to forum - żeby się wspierać a nie napierdalać. O!
Pięknie.....taki ładny brzuszek, a ty taka szczupła. Cudownie, zazdroszczę.Właśnie zrobiłam sobie fotkę mojego brzuchola. Twoja pileczka jest taka okraglutka i spora. Na serio te 1.5 kg to jest szok.
Sol
Ale Ty Asia jesteś wariatJa myślałam, że moje 26cioro kuzynostwa od 10 wujków (braci ojca) to rekord [emoji14]
Sol, brzuch jak na ten czas malusi aleeeeee..... cyce jak marzenie
@Ozis pojechałas po @Biedroneczka83 - "trochę" za bardzo chyba. Fakt, wielu lekarzy przepisuje metforminę w ciemno, mi jeden lekarz jebnął dawkę 1500 nie sprawdzając nawet aktualnego poziomu glukozy czy insuliny. Tzn robiłam to wcześniej ale chyba jakoś z rok przed taką dawką. Piszesz, że zrobiłabyś wszystko na tym etapie? A ślepo wierzysz swojemu doktorowi i tracisz zarodki. A to takie same potencjalne dzieci jak te zaimplantowane w brzuchu i nikt mi nie powie, że nie. Nie mam w zwyczaju tu wchodzić w różne "głupie" dyskusje, ale nie lubię jak się komuś dosrywa. A już na pewno nie tym, którym się udało, a które mają wiele problemów z tym, żeby donosić. Ty beczysz, latasz, panikujesz, robisz testy i wrzucasz tu zdjęcia jakichś maziaków które ci wyszły, a ktoś po prostu inaczej odreagowuje stres. Ja też bardzo często a dużo żrem, wiem, że robię źle, bo też mam IO ale nie ma takiej siły która odciągnie mnie od lodówki czy barku z czekoladą kiedy "muszę". A uwaga Biedronki wcale nie była jakaś kąśliwa.
I nie chcę, żeby sie tu rozkręciła jakaś gównoburza bo nie o to chodzi. Szanujmy sie, bo po to jest to forum - żeby się wspierać a nie napierdalać. O!
Biedroneczka83
Ale Ty Asia jesteś wariat
Dzoaska - ja już nie chciałam słodzić Słoneczku ale uwierz - jak zobaczyłam ta fotkę z odcięta głowa pomyślałam - co kurczę ta nastolatka z nami tu robi z nami dziadami.
Piękna figura!!!!!!!!! [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] pewnie buzi nie pokazała żebyśmy o dowod jej nie prosiły. ))
A dopiero co Sol walczyła z brytyjskim systemem zdrowia i jakimś dziwnym systemem betowania a już taki piękny brzuszek. Ale ten czas leci.
Asia - trzymamy kciuki za wigilie!!! Pewnie wszystkie dostaniemy opierdziel od teściów i innych na wigilii ze w telefonach siedzimy. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
reklama
Sol
Dziękuję kochaniutka [emoji221]Piękne słoneczko [emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]
Niedługo Ty będziesz się swoim biedronkowym chwalić [emoji8]
Podziel się: