Hej Bidulko. Tak to już jest że analizujemy każde kłucie i ból. Mnie bolał dół brzucha, jajnik , piersi a teraz głowa. Bądź dzielna i odpoczywaj. Trzymam kciukiKochane nic się nie odzywam ale codziennie wchodzę i czytam Wasze wpisy i śledzę na bieżącą każda ...
Powiem Wam, że w nocy myślałam, że umrę... znowu dostałam boli typowych na @.
Cmienie w podbrzuszu, ból pleców na dole. Musiałam położyć się na podłodze plackiem z nogami w górze, żeby ból ustapil i tak pół nocy. Obudziłam się ze strasznym bólem głowy dodatkowo mam zawroty głowy. Czuje się okropnie. Do testowania zostały mi dwa dni. Czarne myśli chodzą mi po głowie przez to złe samopoczucie.
reklama
Rozkręcilo sie bardziej takze to nie podraznienie tylko zaczol sie okres ale leki bede brac bo co mam zrobic na wlasna reke nie podejmne takiej decyzjiKochana, raczej nic złego się nie dzieje. Weź leki normalnie do jutra i powtórz betę. Nic się nie stanie. Plamienie mogło być z jakiegoś podrażnienia np. luteiną/lutinusem. Jak masz dostać miesiączkę, to dostaniesz. Ale trzymam kciuki, aby jutrzejsze wyniki wszystkich zaskoczyły.
Śliwka12345
Fanka BB :)
Mi z marszu kazał brać po 3 dziennie nawet jak nie bolało i 2 razy dziennie relanium. W sumie wyszła ciąża biochemicznaLekarz w zaleceniach napisał mi, że w razie potrzeby na bóle max. 3 nospy dziennie. Strasznie się boję ... Ale muszę wytrzymać do wtorku
Śliwka12345
Dziewczyny czy możecie polecić jakiegoś immunologia z Poznania?
A miałaś podana blastke czy 3 dniowego? Ja poprzednim razem jak robiłam sikanca w 6 dpt to była druga kreska i beta około 14 test o czułości 10. A teraz nic pusty. A ty jaki test robiłaś?Hej Kochana. Głowa do góry. Jeżeli Cię to pocieszy to ja robiłam betę 4dpt ( poniżej 0,1) sikańce w 6 i 7 dpt i negatywne. Oj ale było przykro. Z nerwów posprzatałam mieszkanie, zrobiłam betę 9dpt żeby mieć pewność i odstawić leki a tu beta 89,90!!! Czekam na 19.12 na usg serduszkowe. Głowa do góry i daj szansę bąbelkowi żeby się porządnie zagneździł! Trzymam kciuki
Nie u mnie w ogóle płyn się nie dostał i wspominam to jako najgorszy ból w moim życiu...Ja tez miałam robiona droznosc ale to przepchali mi to jakimś płynem i było ok. A u ciebie się nie udało?
Moje się nazywają pinkA miałaś podana blastke czy 3 dniowego? Ja poprzednim razem jak robiłam sikanca w 6 dpt to była druga kreska i beta około 14 test o czułości 10. A teraz nic pusty. A ty jaki test robiłaś?
A nie chcesz spróbować u naszego słynnego wujka Jarka ? Z tego co pamiętam przyjmuje w Warszawie i ŁodziDziewczyny czy możecie polecić jakiegoś immunologia z Poznania?
Powiem Ci tylko tyle, że mnie też cmil brzuch jak na okres. Jedyna nowością były zawroty głowy, których nigdy nie miałam. No i udało sięKochane nic się nie odzywam ale codziennie wchodzę i czytam Wasze wpisy i śledzę na bieżącą każda ...
Powiem Wam, że w nocy myślałam, że umrę... znowu dostałam boli typowych na @.
Cmienie w podbrzuszu, ból pleców na dole. Musiałam położyć się na podłodze plackiem z nogami w górze, żeby ból ustapil i tak pół nocy. Obudziłam się ze strasznym bólem głowy dodatkowo mam zawroty głowy. Czuje się okropnie. Do testowania zostały mi dwa dni. Czarne myśli chodzą mi po głowie przez to złe samopoczucie.
reklama
Śliwka12345
Do Łodzi mam 300 km dużo się tu naczytalam o doktorze Pasniku. Sama nie wiem. Chcę coś na swoją rękę zrobić bo moja lekarka nawet o tym nic nie wspomniała a niepowodzenia zwala tylko na błędnie genetyczne zarodki. Ale czy to jest możliwe że wszystkie zarodki będą chore? Mieliśmy dopiero pierwszy transfer z biochemia ale już mi się zdążylo wychaczyc że w normalnym cyklu bez in vitro też miałam z 2 bio chemię. Chcę szukać przyczyny bo aż wierzyć mi się nie chce ze wszystkie mogą być wadliweA nie chcesz spróbować u naszego słynnego wujka Jarka ? Z tego co pamiętam przyjmuje w Warszawie i Łodzi
Podziel się: