reklama
Mówiła mi p. dr że 14dpt. Czyli wypadnie 20.12. I chyba tak zrobię. Przy dwóch wcześniejszych podejsciach nie robiłam nigdy wcześniej. ostatnio zrobiłam wcześniej że względu na dużo oznakow które wróżyły ciążę. No i lipa była oczywiście. W tym podejściu myślę, że też zrobię dopiero 14dpt. Tak bardzo boję sie zawsze tego wyniku ;(
Ja dopiero pierwszy raz, ale wiadomo że nadzieje sobie zawsze człowiek będzie robił że sie uda. Cały czas myśle czy mi się tam akurat teraz już będzie zagnieżdżać. Może będziesz miała taki wspaniały prezent na święta, w końcu do 3 razy sztuka, musi się udać. Bądźmy dobrej myśli.
Ratunku dziewczyny.
Tak jestem panikara ale ja pierwszy raz do tego podchodzilam. Beta z piatku w 10 dniu po transferze 1.2 czyli brak ciąży. Leki biore dalej do poniedzialku do 2 bety dla pewnosci. Co ja mam robic wczoraj miala sis ze mna skontaktowac polozna ale tego nie zrobila bo ja nie wiem co dalej biore te leki dalej w siebie a dzis tak zastrzyk i progesteron dopochwowo czyli rutyna ide sikac przed tabletkami a tak rozowa wydzielina tak jak by sie okres mial zaczynac co robic teraz leki juz wzielam ale potem co jak tez musze brac co robic??? Zeby nie zaszkodzic sobie i organizmowi co to jest.... Dzis niedziela nigdzie nie zadzwonie bo jak...
Tak jestem panikara ale ja pierwszy raz do tego podchodzilam. Beta z piatku w 10 dniu po transferze 1.2 czyli brak ciąży. Leki biore dalej do poniedzialku do 2 bety dla pewnosci. Co ja mam robic wczoraj miala sis ze mna skontaktowac polozna ale tego nie zrobila bo ja nie wiem co dalej biore te leki dalej w siebie a dzis tak zastrzyk i progesteron dopochwowo czyli rutyna ide sikac przed tabletkami a tak rozowa wydzielina tak jak by sie okres mial zaczynac co robic teraz leki juz wzielam ale potem co jak tez musze brac co robic??? Zeby nie zaszkodzic sobie i organizmowi co to jest.... Dzis niedziela nigdzie nie zadzwonie bo jak...
Kochana, raczej nic złego się nie dzieje. Weź leki normalnie do jutra i powtórz betę. Nic się nie stanie. Plamienie mogło być z jakiegoś podrażnienia np. luteiną/lutinusem. Jak masz dostać miesiączkę, to dostaniesz. Ale trzymam kciuki, aby jutrzejsze wyniki wszystkich zaskoczyły.Ratunku dziewczyny.
mariakowalska89
Zaangażowana w BB
Kochane nic się nie odzywam ale codziennie wchodzę i czytam Wasze wpisy i śledzę na bieżącą każda ...
Powiem Wam, że w nocy myślałam, że umrę... znowu dostałam boli typowych na @.
Cmienie w podbrzuszu, ból pleców na dole. Musiałam położyć się na podłodze plackiem z nogami w górze, żeby ból ustapil i tak pół nocy. Obudziłam się ze strasznym bólem głowy dodatkowo mam zawroty głowy. Czuje się okropnie. Do testowania zostały mi dwa dni. Czarne myśli chodzą mi po głowie przez to złe samopoczucie.
Cmienie w podbrzuszu, ból pleców na dole. Musiałam położyć się na podłodze plackiem z nogami w górze, żeby ból ustapil i tak pół nocy. Obudziłam się ze strasznym bólem głowy dodatkowo mam zawroty głowy. Czuje się okropnie. Do testowania zostały mi dwa dni. Czarne myśli chodzą mi po głowie przez to złe samopoczucie.
Hej Kochana. Głowa do góry. Jeżeli Cię to pocieszy to ja robiłam betę 4dpt ( poniżej 0,1) sikańce w 6 i 7 dpt i negatywne. Oj ale było przykro. Z nerwów posprzatałam mieszkanie, zrobiłam betę 9dpt żeby mieć pewność i odstawić leki a tu beta 89,90!!! Czekam na 19.12 na usg serduszkowe. Głowa do góry i daj szansę bąbelkowi żeby się porządnie zagneździł! Trzymam kciuki@Sol wychodzę z krzaczorow @Dgd twoja historia mnie ucieszyłam ogromnie, nawet nie masz pojęcia, napewno czujesz że to wyjątkowy dla ciebie czas, który Ci ci się bardzo należy. Ja się nie odzywałam bo jestem po crio. Tak myślałam że nie będę się chwilę odzywać bo ostatnio jak nie wyszło to trochę nabrykalam na forum dzisiaj jestem 5 dpt i mam meeeeeegaaa kryzys. Zrobiłam sikanca i wyszedł negatywny, ostatnio już coś było a teraz nic blado biało, pustka tylko ten jeden czerwony uparty pasek. No i przestały mnie piersi boleć. To już mój 3 transfer także wiem jakie są objawy. Lekarz przed transferem miał bardzo dobry humor i mi powiedział że no teraz to już się musi udać, ucieszyłam się jakoś tak wszystko mi się dobrze składało, czułam to. A teraz to czuję już tylko że będzie porażka .Tęsknią za wami.Zaluje że zrobiłam to crio przed światami ...
Śliwka12345
Fanka BB :)
Ja tez miałam robiona droznosc ale to przepchali mi to jakimś płynem i było ok. A u ciebie się nie udało?Może i dobrze że nie powiedzie liście nie macie presji. Ja byłam z rodzicami na badaniu droznosc jajowodow bo mój nie mógł i wtedy już wszystko było wiadomo... Zresztą ja nie mam potrzeby ukrywania in vitro, mogła bym to wykrzyczec całemu światu jeśli by się tylko udało
Śliwka12345
Fanka BB :)
Biedna ja myślę że ból jest dobrym oznakiem a nie bierzesz relanium? Mi pomagało na skurczeKochane nic się nie odzywam ale codziennie wchodzę i czytam Wasze wpisy i śledzę na bieżącą każda ...
mariakowalska89
Zaangażowana w BB
Biedna ja myślę że ból jest dobrym oznakiem a nie bierzesz relanium? Mi pomagało na skurcze
Lekarz w zaleceniach napisał mi, że w razie potrzeby na bóle max. 3 nospy dziennie. Strasznie się boję ... Ale muszę wytrzymać do wtorku
reklama
Kochana ja nospe brałam 3 x dziennie bo takie miałam zalecenia , mi akurat się nie udało bo jestem bardziej skomplikowanym przypadkiem niż się wydawało , ale dużo dziewcztn brało nospe i było okLekarz w zaleceniach napisał mi, że w razie potrzeby na bóle max. 3 nospy dziennie. Strasznie się boję ... Ale muszę wytrzymać do wtorku
Podziel się: