reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Benle przykro mi, wiem, że niektórzy pracodawcy są zupełnie bez serca, miałam znajomą, która została bez pracy na same Swięta Bożego Narodzenia, to było w Stanach, tam zatrudniają zazwyczaj bez umowy pisemnej i można być bez pracy z dnia na dzień ... nie śpiesz się z transferem, lepiej będzie gdy będziesz pogodna i bez zmartwień, może to oznacza lepszą pracę - czego Tobie i dla Twojego męża życzę i oby transfer był już wkrótce i żeby była piękna beta :-) ... Benle zaglądam na Twój blog - potrafisz pięknie ubrać w słowa swoje, a zarazem nasze przeżycia i dziękuje Ci,że jeden wpis zadedykowałaś nam - dziewczynom z babyboom :-)

Magdalena u mnie za drugim razem było podobnie i dlatego dostalam skierowanie na immuno, wyniki są w normie jednak, profilaktycznie dostane następnym razem encorton, wyzebram jeszcze Clexan ale prof Ł. powiedzial ze najprawdopodobniej zarodek ktory zaczal sie implantowac byl slaby i mial wade genetyczna dlatego przestal i obuarł.. mysle ze to calkiem mozliwe.. zastanawia mnie tez to ze 3dpt zaczelam miec skurcze macicy i od wtedy wydaje mi bete przestala rosnąc .. niebralam nospy bo nie wiedzialam :wściekła/y: teraz zaoptrze sie w wiadro leków! Poztym ide na histero moze to cos pomoze.. jak tak analizuje to chyba wsztstko mozliwe juz bede miec zrobione przed tym 3cim transferem :baffled: nawet ziólka Ojca Klimuszki codziennie pije za zrosty ktróych nawet nie wiem czy mam :szok: @ jeszcze nie ma więc moze będe tą jedna na milion która zaszłą w ciąze bez jajowodów :-D Dzieczyny zaczelam juz do tego podchodzisz z wiekszym luzem bo inaczej prędzej na srebrzysku wyladuje niz na porodówce :-D aha.. wyjasniam srebrzysko to zaklad dla chorych psychicznie
Benle cholera, jak szwaby mogly Ci taki numer odwalic i to jeszcze po takich przezyciach?? znajdziesz szybko inną lepszą pracę ;-) napewno ;) masz jakieś mrożaczki?

Lawendowy to mysle ze nawet bez tarota musicie wybrac klinike z procedurą która wyselekcjonuje żołnieże z fragmentacja, czy to FAMSI czy separacja.. nie musi to byc Invikta, moze Gameta tez wykonuje taką selekcję, pomysl pod tym kątem a nie pod kątem lekarzy, dr St. jest naprawde super, moze spróbuj sie wbić do niego.. lekarzem nei jestem alewydaje mi się że ICSI z taka fragmentacją to za mało.. masz racje ze IMSI nie pomogloby dlatego w tym przypadku stosuje sie te inne procedury.. dla dzieciaczka to i diabeł święconą zniesie ;-)

Tam mam 3 z II punkcji. Z III niestety nawet nie doszło do Transfer. Lekarz widząc mój ból, przełożył na ten miesiąc. moja wielka miłość życia poznałam w wieku 16 lat. Do dziś - razem. Mając 26 lat poroniłam w 4 miesiącu- w dniu Bożego narodzenia- różyczka zabiła nasze maleństwo. Lekarz nie sprawdził czy mam przeciw ciała. Teraz będę miała 40-che. Od 10 lat walczymy intensywnie o życie naszych nienarodzonych.

Idę lulać kochane, Kolorowych snów wam życzę.
zdrowy-sen.jpg

Benle to bardzo przykre co napisałaś :-( az serce boli...musisz byc batdzo silną kobietą.. dlaczego nie zdecydowalas sie na transfer od razu tylko na stymulacje? bedziesz miec podane wszystkie 3 :-) to napewno którejs kryszynce sie uda :tak:

benle - współczuję bardzo wiem jak to jest bez pracy mój mąż od roku nie mógł nic znaleźć, dopiero teraz wydaje się, że się uda gdzieś załapac.

Hola - dobry duchu forum, dziękuję że pamiętałaś, ja nie mogę o niczym innym myśleć, ciekawa jestem co jutro mi powiedzą, czy te nudności, które mam od 3 dni faktycznie dobrze wróżą. Kurcze kluska ma silnych rodziców i dziadków powinna wybrnąć z takiej sytuacji, ale to się zobaczy jutro. Moim zdaniem powinni wymyślić przenośne usg żeby zawsze można było tam zajrzeć i sprawdzić czy jest ok.

reklama
Benle - bardzo mi przykro. Jeśli potrzebujesz porady prawnej, mozesz napisać na prv.

W Gamecie było tak, że starali się podać blastocysty - ale jeśli słabo się rozwijają, dzwonią i wzywają wcześniej
ten monitoring chyba mają w siedzibie w Łodzi.

Do góry