reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy_sen....aż się popłakała...tak mi strasznie przykro że się nie udało....jedyne co mogę zrobić to przesyłam CI buziaki i przytulam Cię mocno...
Ile u Ciebie kosztuje IVF? bo w tv słysze że nawet kilkanaście tyś. - my za każdy zabieg płaciliśmy łącznie z lekami ok 7-7,5tyś.

U mnie jutro pierwsza wizyta u lekarza. Boję się. Tak mnie dzisiaj brzuch bolał że musiałam się z pracy zwolnić i do domu przyszłam poleżeć - pół dnia przespałam...teraz w sumie mogę spać i spać...
Jutro będzie wiadomo ile nas jest...trzymajcie kciuki za 2 maluszki :)

reklama
Gotadora, to dobrze, że wypiłaś im wodę. Za tyle kasy, to ja bym kazała sobie na wynos ten dystrybutor zapakować. A cukierki czasami były po drugiej stronie, tam gdzie przyjmuje prof.

pytałam czy nie można na nfz, niestety tych nie było można .. w sumie to przez dwa dni zostawiliśmy już tam ok 2.5 tys :szok: dobrze,że te genetyczne moge na nfz

Aduś, w Invimedzie mieliśmy zwykłe ICSI, bo nawet IMSCI nic nie daje w przypadku fragmentacji.
A w gdyńskim Invimedzie i tak go nie robią.
Może faktycznie FAMSI, o którym piszesz byłoby skuteczne, nie wiem.
Zaraz postawię pasjansa, losy, zapałki wyciągnę, czy iść do tej nieszczęsnej Invikty, czy nie.

Rózyczko, bardzo Ci dziękuję za ciepłe słowa.
Nas cała procedura, z lekami, wizytami wyniosła 9500 zł.

Trzymam mocno kciuki za Twoja jutrzejsza wizytkę. I za Maluszki również.

różyczka twoja beta w 10 dpt wyglada bardzo obiecujaco na blizniaki :-) &&&&&&&& a sennosc jest częstym objawem we wczesnej ciązy, ja pamietam jak pierwszy raz w ciązy bylam to pracowalam w wakacje na kuchni kolonijnej i jak obieralam ziemniaki to sie budziłam po chwili z głową w garze:-D:-Dnigdy tego nie zapomne!! bylo wesolo :-)
Lawendowy a moze kiedys jakas coffe w Gdansku ;-), Gotadora, madzilanek dołączacie sie :-) obsmarujemy te wszystkie kliniki na żywo :-)

Co za koszmar:szok: dziś ja straciłam prace a mężusiowi nie przedłużono umowy, jutro mam rozmowę w klinice co dalej z naszymi pingwinkami??? I jak tu być spokojna, gdy strach o jutro zagląda w oczy???? już wiem co doktorek mi odpowie. :no: A mogłabym już w następnych dniach mieć szanse przytulenia naszego maleństwa w brzuszku.

reklama
Do góry